Skocz do zawartości

Szukam programu/skryptu do sprawdzania linków zwrotnych

trout

Rekomendowane odpowiedzi

Podepnę się.

Szukam programiku (skryptu), który przeczesze google, msn i inne aby znaleźć wszystkie strony na których jest link do mojej witryny i tworzący z tego jakąś listę. Dobrze gdyby tytuł strony znalazł się jako title=" " linku, oraz anchor linku. Ciekawe czy coś takiego istnieje.

Jest tego dużo, choćby linkvendor.com.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

to akurat nie problem zrobic za pomoca robocika.

Zeby szukal na calej domenie.

Ale nie wiem czy ktos bedzie zadowolony z powodu zjechania mu np 30 tys podstron w poszukiwaniu 1 URLE.

Generalnie serwis, w którym link zwrotny jest wstawiony na tyle "głęboko", że robot go szuka 2 godziny od razu dostaje wylot. Zależy mi na sprawdzaniu stron, gdzie podstrona z linkami zwrotnymi jest dobrze zlinkowana ze stroną główną - robocik wpada, 10 sekund i lecimy dalej.

• 3 tygodnie później...

Uzywam programu z LinkAdage .com do sprawdzania.

Sprzedaja za $24, albo jest za darmo, jesli sie zarejestrujesz do systemu (rejestracja jest darmowa).

Teraz z ciekawosci sprawdzilem Reciprocal Link Checker i niespodzianka - to jest to samo z inna tylko nakladka graficzna.

Wiec wychodzi na to, ze mozna miec za friko program identyczny z Reciprocal Link Checker ;)

Czy twoja odpowiedź dotyczy też mojego pytania?

Tylko ja tych linków zwrotnych nie znam ;) więc sam ich nie mogę wpisać.

nie. jest co praqwda mozliosc wpisania tylko domeny, a program szuka w podstronach linkow do Ciebie, ale domene wpisac musisz.

program sluzy raczej do sprawdzania tego, zy linki, ktorymi sie wymieniles, lub za nie zaplaciles nadal istnieja, czy tez ktos je po jakims czasie usunal.

mi to ulatwia sprawe, jakbym chcial raz na tydzien sprawdzic chocby tylko setke stron to zzera mi to niepotrzebnie czas, a programik odwala to za mnie w kilka minut

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności