Skocz do zawartości

[Sprzedam] Lista darmowych katalogów - 550 sztuk

TheMatthew173

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Listę można kupić przez PW/maila lub na aukcji: https://allegro.pl/lista-550-darmowych-katalogow-seo-gratisy-zobacz-i3502666001.html

Lista zawiera ponad 550 darmowych katalogów stron, w których za darmo można umieścić wpis. Lista była przeze mnie zbierana RĘCZNIE przez długi okres czasu dlatego jest aż tak duża. Wszystkie katalogi zostały sprawdzone pod kątem:

- ilości stron oczekujących

- poziomem indeksacji

- banem od Google

- kwestią działania katalogu

Dlatego też nie znajdziecie Państwo na tej liście katalogów, w których czeka 500 stron na dodanie. Także nie znajdą Państwo popularnych darmowych katalogów jak np. katalog.onet.pl.

Lista zawiera katalogi oparte na różnych skryptach dzięki czemu skuteczność z katalogowania jest dużo większa. Oto jak rozkłada się Page Rank katalogów:

======================

PR6 - 4

PR5 - 5

PR4 - 17

PR3 - 36

PR2 - 65

PR1 - 62

PR0 - 364

Zaznaczam, że skrypt do sprawdzania Page Rank dużą część katalogów pokazuje jako PR0 choć ich PR jest wyższy. Jest więc ich mniej niż podałem wyżej.

======================

Teraz przyszedł czas na skrypt. Skrypty katalogów są różnorodne. Niżej podałem tablekę w której wziąłem tylko 400 katalogów, więc poniższa statystyka to nie dokładne liczby. Sporo katalogów ma autorskie skrypty co znacznie zwiększa ich wartość.

======================

SEOKatalog - 132

otwarty.pl mini - 42

Autorski - 39

web-news - 30

ABIX - 2

Aardvark Topsites - 12

Arfoo - 11

CMS - 10

CNCat - 10

DonMini - 2

Drupal - 1

EasyDir - 21

Easy-Directory - 2

Freeglobes - 6

Hurricane - 2

Joomla - 2

Link Bid - 1

OmniADW - 1

Opisowy by Erbit - 1

PHP Link Directory - 5

Php weby - 4

qlWeb - 35

qlWeb by Jachu - 0

qlWebDS - 2

SEOBiblioteka - 1

SiNooke - 8

Sobipro - 1

WebMini - 7

Wordpress - 2

WP Kat - 9

====================

Kontakt: realmati[małpiszon]onet.pl

Kocham Polskę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności