Skocz do zawartości

Koniec Google Keywords Tools?

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

Wg mnie i tak starsza wersja byla bardziej intuicyjna i pokazywala fajniej wyniki

Kwestia przyzwyczajenia. Nowa wersja mi odpowiada. Denerwuje mnie tylko limit 50 słów kluczowych, które można wpisać.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ktoś zaczął używać tego narzędzia jak tylko się pojawiło i jest w stanie powiedzieć na ile (nie)dokładne jest? Pracuję na nim dopiero jak się zmusiłem (czyli do paru dni ;)) i odnoszę wrażenie że dużo bardziej optymistyczne stawki podaje niż GKT. Zastanawiam się czy ten optymizm to realizm, i czy nie jest przesadzony. Z doświadczenia wiem że stawki w GKT były wariantem mocno pesymistycznym i wyniki były dużo korzystniejsze od prognoz. Zastanawiam się jak będzie tutaj.

Od kiedy to wprowadzili? Chciałem sobie coś sprawdzić i się kilka dobrych minut zastanawiałem czy nazwy nie pomyliłem czy coś, bo nigdzie nie było tego co pamietam. A to, że trzeba sie logować na konto adwords to juz w ogóle bezsens. no chyba, że o to chodzilo google, żeby mniej luddzi z tego korzystalo.

Czy tylko mi sie wydaje, że cos gorzej działa to? Po wpisaniu zabawki jedną z propozycji są opony. Chociaż głowy to sobie nie dam uciąć, ze tak wcześniej nei było :)

Sklep z zabawkami gufi.pl Zabawki edukacyjne, klocki, gry, lalki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności