Skocz do zawartości

SKANDAL!

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Organizm też trzeba odrdzewiać. Ostatnio odrdzewiałem się Pepsi z Jasiem. Przyznaję, że kaczor po samym Jasiu jest mniejszy.

P.S. Coca Cola Cherry jeszcze ujdzie ale sama mi nie podchodzi.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

hoop cola jest najlepsza

Ten płyn do naczyń?

Kiedyś piłem colę, ale teraz do czego jej używam to tylko od odrdzewiania śrubokrętów itd.

Wole zimne mleko, niż ten kwas, który niszczy organizm...

Hmm, ale chyba nie mówisz o tym mleku ze sklepów, które się nie zsiada i ma datę ważności miesiąc w przód?

Jak już mam pić colę to tylko jako zapojkę do wódki.

Biedronkowa cola nadal 2l po starej cenie a syf ten sam ;)

Nie 2L tylko 1.75 L w tej samej cenie.

Mówię o biedronkowej: https://www.bangla.pl/zdjecia/biedronka-cola-original-d26021_1_0540.jpg

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

hoop cola jest najlepsza

Ten płyn do naczyń?

Kiedyś piłem colę, ale teraz do czego jej używam to tylko od odrdzewiania śrubokrętów itd.

Wole zimne mleko, niż ten kwas, który niszczy organizm...

Hmm, ale chyba nie mówisz o tym mleku ze sklepów, które się nie zsiada i ma datę ważności miesiąc w przód?

Jak już mam pić colę to tylko jako zapojkę do wódki.

No niestety właśnie czasem takie wypije, czasem też dojdzie maślanka, która jest dobra na kaca.

zakładałem multikonta

Czasem lubię wypić ten syf, ale zdecydowanie wolę mineralną powyżej 1500 lub dobre, nie dla mas, piwo ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności