Skocz do zawartości

SKANDAL!

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do Coli w szklanych butelkach, że jest najlepsza, to przeczytałem w wykopie o ciastkach z Lidla, że większość ceny Coli to koszt opakowania - jest kilkunastokrotnie większy niż koszt samego napoju. Także płacąc 2zł za 0,2l Coli tak naprawdę płacisz za butelkę. Co nie zmienia faktu, że przypomniało mi to jak dawno dawno temu piłem małą Colę z ojcem(on pił co innego) :P

Co do Coli w szklanych butelkach, że jest najlepsza

mój szwagier np. uważa, że najlepsza to ta z puszki.. a moim zdaniem to jeden "wuj".. czy to szkło, czy puszka to wciąż jest ten sam, komercyjny syf, który nabija kieszenie producentowi - na każdym litrze około 450% - mogę dopytać brata, który spędził w tej korpo trochę czasu, ile dokładnie zarabiają w %

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Sól kuchenna jest głównym źródłem jonów Na+ i Cl− dla ludzi i zwierząt. Jony Na+ odgrywają kluczową rolę w wielu procesach fizjologicznych od gospodarki wodnej, przez utrzymywanie stałego ciśnienia krwi, po działanie układu nerwowego. Stąd spożywanie soli kuchennej jest niezbędne do życia.

A co Pan na to? :)

Tylko, że w obecnie przemyśle żywnościowym nie ma już produktu bez soli- sprawdź choćby czekoladę.

Jak w sumujesz ilość soli z tych wszystkich produktów plus to co sam dosalasz wyjdzie podobna ilość co ja ciągnę z czarnym napojem cukru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności