Skocz do zawartości

Coraz większa popularność AdBlocka

TheMatthew173

Rekomendowane odpowiedzi

a ja uważam, że Kupującym brakuje siły - bo dlaczegóż by przy konfiguracji przeglądarki domyślnie nie miałby by być ustawiona opcja "nie chce oglądać żadnych reklam" - google by zadrżżało jak dwa i dwa to cztery - ktoś w końcu pokazałby Mu i Innym środkowy palec.

Wiem, że to podcinanie jakiejś tam gałęzi, jednak google robi to codziennie - niech i Ono zdobywa swoich reklamobiorców w trudzie, znoju i wydaje grosze...

piaff:Ono

Ja adbloka nie używam już z 2lata, zrozumiałem że on nie załatwia problemu,ponieważ to w jakiś sposób wolny internet. Ponieważ jeśli duże portale które lubimy przestaną zarabiać ponieważ 20% użytkowników internetu będzie mieć zainstalowanego adblocka, to wtedy zacznie się wykupywanie artykułów z opiniami na forach motoryzacyjnych, czy też innym forach czy portalach, marketing internetowy będzie taki że potencjalny Jacek nie będzie wiedział czy usługa jest dobra ponieważ ma kupionych 200 komentarzy z opiniami, jeśli damy zarobić na więcej niż hosting i obsługę to mamy szansę na wiarygodne informacje.

prawda taka ze wiekszosc widzi czubek wlasnego nosa;]

sam z adblocka nie korzystam

jednak zauwazam ze niektorzy sie burza ze nie powinno sie go stosowac, poniewaz na reklamach wydawca zarabia na swojej pracy wlozonej w strone.

Dla mnie wszystko ok tylko zastanawia mnie ilu tak piszacych powinno samych sie uderzyc w piers;] czy nie sciagacie mp3, filmow etc? w koncu powinniscie placic przeciez za prace tworcza wlascicieli;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności