Skocz do zawartości

Poszukuję narzędzia do sprawdzania anchorów

Ojciec_Pio

Rekomendowane odpowiedzi

ja już pisałem nieraz ze nie zajmuję się SEO bezpośrednio

hmmmm, czy to nie SEO bezpośrednio...

SEO:

audyt

optymalizacja

zaplecza SEO

link building

SEO copyrighting

doradztwo

szkolenia

całościowa strategia SEO

Ale fakt umiesz zrobić szum wokół siebie. Tzw. coś z niczego.

SEO, SEO i SEO

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To wszystko przez blake'a - musiałem zobaczyć rzeczoną podstronę. A patrzenie w ziemię? A może nie w ziemię, ale na buty, bo kolega shoegazowiec na przykład jest :)

Ale za to mniej staję się tolerancyjny, bo kolega się chwali, że po historii. Tak się składa, że ja też :) I jak się do tego w miarę poważnie podchodzi to można się nauczyć bardzo dobrej analizy i wyciągania wniosków. Bo to jest przyczynkarstwo czyli żmudne zbieranie danych, analiza czyli powiązanie różnych czasem przedziwnych współzależności, a potem wyciąganie wniosków z tego i opis wydarzeń czy rzeczywistości. Wyobraźnia też tu się przydaje. Tak mnie uczono, choć to dawno było, kiedy kolega raczej dzieckiem był :) Wystarczy się tego trzymać, by było całkiem dobrze. :)

Bezpośrednio nie. To akurat zlecam. Zresztą, Agencje większość rzeczy zlecają. Jak napiszą, ze tworzą serwisy, myślisz ze właściciel siedzi i klepie? :)

Moje prace nad seo to dawne czasy, lata 2007-2008. Teraz mi się nawet nie chce drążyć tego tematu u klientów.

Nie cierpię spamerów!

Teraz mi się nawet nie chce drążyć tego tematu u klientów.

Na cholerę Ci narzędzie do sprawdzania anchorów? Przecież to 100% SEO jest.

Zaczynasz się już motać lekko w zeznaniach a to świadczy tylko o jednym.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Że też się wszystkie mieszczą w jednym pokoju :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Pasowałoby jednak poprawić na copywriting

A jak już poprawisz to zamówię u Ciebie na próbę trochę tekstów, może to akurat dobrze zrobisz, w końcu po polonistyce i historii pisać pewnie potrafisz.

Było poprawione, ale najwidoczniej wordpress nie zapisał. Dzięki za zauważenie.

Strona i tak niedługo pójdzie w niepamięć bo pewnie nie przedłużę domeny, a do niczego mi nie jest potrzebna. Założyłem, kiedy ćwiczyłem wordpressa i tylko po to.

lixe - Firmy jako takiej nie prowadzę. Rozliczam się jedynie z pracodawcą w ramach faktury, bo wolę to niż umowę o pracę. Linków mam parę, i prawie wszystkie z PIO i paru komentarzy. Połowa stron i tak ma noindex.

Zgadza się Blake, wirtualne biuro:)

Dodatkowych prac dawno nie świadczę, bo ledwo na etacie wyrabiam

Nie cierpię spamerów!

A o czym byś chciał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności