Skocz do zawartości

Jak zwiększyć oglądalność serwisu i pozycję ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ciężką sprawę potrzebuję wiedzieć jak zwiększyć oglądalność strony i pozycję na gogle.pl, Onet.pl, wp.pl . Stronę swoją dodałem do ponad 2-3 tysięcy katalogów , a po wpisaniu w gogle.pl treści : adlife.ultra.pl wyskakuje tylko 1 strona a powinno przynajmniej około 1-tysiąca i nie wiem co zrobić, od 3- miesięcy dodaje stronę do

KATALOGÓW STRON, KSIĘGI GOŚCI, FORUM, TOPILIST, WYMIANY BANERAMI, OGŁOSZĘŃ

Bardzo proszę o radę jak zwiększyć mój serwis www.adlife.ultra.pl

Dziękuję za tak szybką odpowiedz

Pozdrawiam

Adrian .M

Adrian M

www.spis.mar.az.pl <- Tu masz spis katalogów...

Zanim zaczniesz dodawać poczytaj coś o tym jak POPRAWNIE należy to robić.

Przyjmij sobie załóżmy liczbę 10 katalogów dziennie i zwiększaj ją co jakiś czas.

Case study jak pozyskać więcej leadów

W MSN niecałe 130 linków. W Yahoo trochę ponad 300.

Jakoś tych tysięcy wpisów do katalogów nie widać.

Anchory typu: " Herbalife- NADWAGA? OTYŁOŚĆ? ZŁE SAMOPOCZUCIE?"

Pozycjonujesz na taką frazę? Nieźle Ci idzie - w google jesteś na nią pierwszy.

https://www.google.pl/search?sourceid=navcl...SAMOPOCZUCIE%3F

W czym więc problem?

Jeszcze jdno chciał bym się dowiedzieć dlaczego po wpisaniu w google.pl tresci adlife.ultra.pl wyskakuje tylko mi 1 strona a powino około 1 tysiącą co jest tego przyczyną, bardzo proszę o szybką odpowiedz

Pozdrawiam

Adrian .M

Adrian M

Dziekuje za odpowiedzi na pozycjonowanie ale jak zwiększyć oglądalnośc serwisu do czego sie zapisywac bo zapisuje się do Ktalgoów Ogłoszen, Stron Seo i nie wiem jeszcze czego

Bardzo jeszcze raz dziekuje

Pozdrawiam

Adrian M

Przede wszystkim określ słowa/frazy kluczowe związane z tematyka strony, które bedą generowały największy ruch i pozycjonuj na nie.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności