Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, że tak. Ważne jest, żeby chociaż pewien element w którym znajduje się fraza był w jakiś sposób tematycznie powiązany. Jak powiada Blake, nie ma linków złych, są tylko źle wykorzystane :)

Najpierw zrozumiałem, że to do Ciebie ktoś ma linkować frazami nie związanymi z zawartością Twojej witryny - i to jest w zasadzie ok.

Ale jeśli to mają być linki wychodzące z Twojej witryny, na dodatek z każdej podstrony, to już nie bardzo.

Ja mam strone pr 0 alexia rank 500 k , i jest to w jezyku angileskim. Chce pozycjonowac ja stronami web.2.0 i backlinkuje je silnymi linkami. Oczywiscie kupne pr 3-4 . Teraz moje pytanie jak ocenic sile backlinkow jezeli chce zasilic moja strone tak zeby nie przesadzic, podobno jak za duzo to nie zdrowo :D . Jeszcze raz dzieki za odpowiedzi !

jak ocenic sile backlinkow

Silne to takie, po których strona pnie się do góry. Jeśli się nie pnie to znaczy że nie są silne. Co do ilości - kiedy dostaniesz klapsa od googla w postaci filtru - przesadziłeś. Innymi słowy- może lepiej zlecić to jakiemuś fachowcowi...

Alkowiki - dla większego relaksu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności