Skocz do zawartości

jaki program do katalogowania polecacie?

pietyahouse

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak w temacie

Wiem że było na forum i wiem że jest tego sporo ale nie mogę się zdecydować.

Chciałbym aby program(o ile taki istnieje) posiadał:

Własną bazę/liste katalogów darmowych-wpisy auto lub półautomatyczne

Możliwość dodania do listy zbiór własnych(znalezionych w sieci) darmowych katalogów

Mieszarkę do artykułów/tekstów z własną bazą synonimów która dodatkowo miesza jeszcze kolejność zdań.

Możliwość wpisu do katalogów w których trzeba wykupić multikod.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Na polskim rynku dostępnych jest wiele softów wspomagających katalogowanie stron jak chociażby OmniFlash (OmniSpeed), Publiker czy DonLinkage, opinie o tych softach można poczytać w tym dziale, a jeśli chcesz mieć efekty to na publicznych bazach daleko nie zajedziesz . Nie ma sensu zakładania kolejnego tematu.

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

coś słabo od 2007 przeglądasz te forum... hehe dobre ;)

Edit.

Śmiało softy Miona mogę polecić oraz Donlinkage :)

Co do mieszarki tekstów, to raczej kup osobny soft, polecić mogę Synoglotę.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Co do mieszarki tekstów, to raczej kup osobny soft, polecić mogę Synoglotę.

Ja też mogę polecić choć sam nie używam, ale używa ten program mój znajomy który sobie go chwali.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A ja chwalę sobie pracę z Publikerem - trzeba się nauczyć obsługiwać. Ale patrząc, że jest to system wiele lat rozwijany - Adder po v3 się "lekko" posypał. Ewolucja dodawarek Omni była tak szybka, że projekt ledwo wychodził z wersji Beta i zostawał zamieniony na kolejny, w efekcie każdy był mocno niedopracowany w każdej wersji i nie rozwijany konsekwentnie. To publiker powoli bo powoli ale cały czas "rzeźbi" jedno narzędzie.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Aktualnie nie tyle liczą się super softy - dodawarki, co sprawdzone bazy. No chyba że - softy potrafią dodać tam gdzie inne nie mogą, to jest bardzo duży plus.

Kiedyś ideą dodawarki było dodawać max ile się da i gdzie się da.

Dzisiaj ta idea się zmienia - robisz "blasta", odsiewasz bazę, wybierasz "rodzynki" i do nich dodajesz. Nie sztuką jest dodać do 1k webmini gdzie jest po 100k linków wychodzących. Sztuką jest znaleźć 100 "rodzynków" które nie mają/lub mają b. mało linków wychodzących i tam dodać link.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności