Skocz do zawartości

Pożeganjmy Google Keywords Tools - jak to się przełoży na seo

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się, jak firmy typu SS będą teraz naciągały klientów na frazy? :) Trudno im będzie teraz przedstawić potencjalny ruch w serwisie w który uwierzy klient, bo ten już nie sprawdzi i się na sztuczki nie nabierze.

Jakie są wasze przemyślenia z tym związane? Utrudni to wam pracę?

I dlaczego, na Boga, nikt nie pisze o tym, że to narzędzie wycofano? Jakby się tym nikt nie przejął

Nie cierpię spamerów!

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pio to nie cały świat. Proszę was. Mówię o sytuacji w necie.

I sporo się zmieni dla pseudo pozycjonerów i śmiesznych klientów, którzy seo oceniali przez to narzędzie

Nie cierpię spamerów!

na którego?

Pogańskiego bożka, skrywającego się pod nazwą Gugielek. Jeżeli nie składasz mu codziennie spam raportów, nie dodałeś swoich wszystkich stron do Webmaster Tools, nie założyłeś G+ - to masz przerąbane. Spadnie na Ciebie klątwa dołujących serpów :D

I sporo się zmieni dla pseudo pozycjonerów i śmiesznych klientów, którzy seo oceniali przez to narzędzie

Chyba, że ci pseudopozycjonerzy i śmieszni klienci znaleźli nowe narzędzie w Google AdWords, które przejęło te funkcje. A Ty? :)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

A Ty? :)

Mówię o sytuacji w necie.

Mówi jak jest :)

Jako przedstawiciel:

pseudo pozycjonerów i śmiesznych klientów

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie blake, śmieszych klientów to może ty obsługujesz w swojej śmiesznej firmie, w której pozycjonujesz metodami z epoki kamienia łupanego. Ale nie chce mi się znowu wykłócać z kimś, kto nie ma bladego pojęcia o e-marketiingu szczególnie że kultura osobista jest dla ciebie słowem nieznananym.

Narzędzie Adwords to inna historia, istnieje już od dawna. Ale z tego co zauważyłem wielu potencjalnych klientów nawet nie wie o im istnieniu - poza tym jest to trochę inne narzędzie:)

Nie cierpię spamerów!

W Narzędziu planowania słów kluczowych połączyliśmy funkcje Narzędzia propozycji słów kluczowych z Prognozą liczby odwiedzin, aby ułatwić planowanie kampanii w sieci wyszukiwania.

Nie korzystałeś jeszcze specjalisto ?

EDIT.

faktycznie, przecież ty to outsourcujesz!

SEO, SEO i SEO

Miałem coś napisać, ale mi się nie chce. Szkoda czasu.

Napiszę tylko jedno zdanie.

kto nie ma bladego pojęcia o e-marketiingu

Na e-marketingu przez ostatnie 12 lat zarobiłem więcej niż Ty kiedykolwiek na oczy zobaczysz.

Tyle w temacie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W Narzędziu planowania słów kluczowych połączyliśmy funkcje Narzędzia propozycji słów kluczowych z Prognozą liczby odwiedzin, aby ułatwić planowanie kampanii w sieci wyszukiwania.

Nie korzystałeś jeszcze specjalisto ?

EDIT.

faktycznie, przecież ty to outsourcujesz!

Po raz kolejny naucz się czytać ze zrozumieniem i odpowiadać na pytania.

Pytanie brzmi - jak się to przełoży na seo i tyle. Czy tak ciężko to zrozumieć? Nie interesują mnie kwestie typu - jesteś id... bo to ciągle istnieje - standardowa odzywka na tym forum. Ja wiem, że istnieje. Ale już znam parę osób które płaczą z tego powodu i jestem ciekaw czy do was też takie lamenty dochodzą.

Ale żeby uzyskać taką informację trzeba przebijać się przez to forum jak czołg pancerny. Dodam że wszystkie posty nie są pisane w moim imieniu, tylko na zamówienie. Ale nie chce tego wątku drążyć. Czasami pytania są z d... ale ma to swój cel

Nie cierpię spamerów!

jak się to przełoży na seo i tyle. Czy tak ciężko to zrozumieć?

Człowieku zrozum jedno. Czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Co kię ma do cholery na seo przekładać? Czy do Ciebie dociera co się do Ciebie pisze? Jak można bardziej łopatologicznie napisać?

TO NARZĘDZIE ZOSTAJE! BĘDZIE TYLKO W INNYM MIEJSCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czaisz już czy jeszcze mam 100 razy skopiować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności