Skocz do zawartości

Tym razem my możemy zgłaszać dobre strony www

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To jest świadome działanie pijarowe pod publiczkę w celu obrony resztek popłuczyn z tego co pozostało po "don't be evil"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ile osób tam się wpisało? Wychodzi jakie macie wartościowe strony ;)

Najlepsze efekty w pozycjonowaniu przynosi nic nie robienie. Po prostu rozwijaj cały czas swoją stronę, a sama się wbije do top 10 i będzie to pozycja niezachwiana. Nie wierzysz? Też kiedyś nie wierzyłem...

Są najlepsze :) ah jacy ci ludzie są szczęśliwi, że im takie boskie narzędzie udostępnili.

No cóż - amerykanie - chłoną propagandę jak gąbka, wysyłają dzieci na wojne i są dumni, że zginęli za ojczyznę i wolność :)

Ja zgłosiłem im binga - fajna wartościowa strona, ma lepsze wyniki niż google :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

A ja dodałem 5 stron, razem 50 fraz z czego 6 fraz skoczyło od 2 dni jak zgłosiłem o 30% do góry (każda) tylko teraz pytanie czy to wina tego czy samego link buildingu który dopiero zaczął działać, hmm

nieźle nieźle, mam nadzieję że kolega żartuje :) bo napisali tam przecież, że zgłoszenie jakichkolwiek stron NIE podniesie ich w rankingu. podejrzewam, że zbierają informacje o takich stronach aby znaleźć cechy wspólne i tak modyfikować algo, żeby strony spełniające takie kryteria były wyżej w serpach, ot co. żadne narzędzie to nie jest i żadne efekty z tego się nie pojawią

podejrzewam, że zbierają informacje o takich stronach aby znaleźć cechy wspólne i tak modyfikować algo, żeby strony spełniające takie kryteria były wyżej w serpach, ot co. żadne narzędzie to nie jest i żadne efekty z tego się nie pojawią

Są dodawane strony i lepsze i gorsze, czyli będzie to co w serpach, tylko na mniejszą skalę.

E: Chociaż typowych śmieciuwek może być mniej ;)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności