Skocz do zawartości

Polka znowu sławna w świecie

tony montana

Rekomendowane odpowiedzi

możliwe, że to tylko eksperyment

Nie eksperyment... Tylko Kampania Reklamowa

Dzisiaj o 12 wystartowała jej strona z sex kamerkami* + agresywna kampania reklamowa w wielu językach na facebooku (Ania Lisiewska Sex*), od wczoraj 10 tyś. lajków :)

*Linki naturalne :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

...dziewczyna naprawdę się puszcza...

Interesujacy punkt widzenia na swobodę seksualną: dziewczyna się puszcza a facet zdobywa doświadczenie.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie nu ja z ciekawości popatrzyłem, bo jeśli chodzi o tego typu "rekordy" to sponsorują to wytwórnie filmów XXX, kupują na prawa autorskie, wybierają jakaś w miarę ładna dziewczyn a nie pasztet . Dla tego zastanawiałem się gdzie jest haczyk. Pożnij zobaczyłem link i zrozumiałem ze chodzi o agresywna kampanie reklamową.

Pomysł jest OK, o tym piszą wszędzie, gadają w telewizji a za reklamę nie płacą grosza. Jeśli chodzi o filmik na YT to na pewno sponsorowany bo link na koszulce nie został zamazany.

Ogólnie lubię obserwować ciekawe kompanie reklamowe.

Ostatnio w środ moich faworytów to nieautoryzowana reklama mercedesa

i reklama FC

Barcelony

https://www.youtube.com/watch?v=JkTsyll1SUo

Interesujacy punkt widzenia na swobodę seksualną: dziewczyna się puszcza a facet zdobywa doświadczenie.

Lepsza taka co wie że się puszcza bo może być mądra ale po prostu to lubi. I jak nie będzie chciała się puszczać to po prostu przestanie.

Niż taka co miała np. 2 facetów (każda mówi że miała dwóch) i w każdym się "zakochała" bo wtedy wiadomo że nie tylko się puszcza ale jest jeszcze do tego głupia. A głupiutka to będzie się tak "zakochiwać" stale i stale.... i tak będzie się puszczać czy tego chce czy nie bo przecież się "zakochała" a miłość jest najważniejsza itd. itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności