Skocz do zawartości

Narzędzia do pozycjonowania na początek

mastermk

Rekomendowane odpowiedzi

nie nie wymiękł, nie można wszystkiego przyjmować dosłownie.

Kucinski nie jest wikendowy pozycjonerem, na pewno wie o co chodzi.

Ale jesli chodzi o ofertę to tak gotowy jestem zplacic za za filtrowanie określonych domen, co ciekawo nie pisałem ze te domeny będą nowe. będą rożne. Bo nowe poco filtrować? dla zabawy bez sensu.

Jeśli chodzi o celowe za filtrowanie to wychodzi o wiele trudniej jak nieświadome za filtrowanie :D jest tu wiele, wiele czynników.

EOT wyłączam komp bo zagrycha wystygnie

W końcu od tego jest forum, aby zadawać pytania i z pewnością nie jeden temat jeszcze powstanie taki na tym forum, bo nawet jeśli ktoś przeczyta wcześniejsze posty to i tak nie jest w 100% pewny, czy softy, które były polecane wcześniej aktualnie są dobre, dlatego zawsze lepiej zapytać i upewnić się.

Dziwne, żeby nie były, skoro pytam o coś podobnego, przecież nie zapytałem o wypas owiec w Bieszczadach tylko o coś, co już było, ale nie koniecznie to, co działało kiedyś musi działać teraz, dlatego wydaje mi się, że lepiej zapytać. A powtarzanie po raz 101 tego, że ten temat już był wydaje mi się bez sensu, bo i tak prędzej, czy później pojawi się nowy po raz 102.

No chyba, że chcesz sobie nabić ilość napisanych postów powtarzając każdemu, że to już było, bo z pewnością większość tematów już była i będą pojawiały się kolejne takie same, bo problemy ludzi nie zmieniają się tak szybko, jak ich rozwiązania. A szczególnie w branży pozycjonowania. Dzisiaj coś działa, a jutro już nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności