Skocz do zawartości

Proszę o ocene

kidawka

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to prowokacja w stylu web4all (uwaga na oczy). Oczywiście to tylko nieudolna podróba tej jakże zapadającej w pamięć strony.

Jeśli strona ma w tytule webdesign to chyba jednak czegoś innego należałoby się po niej spodziewać.

Nie potrafię tego inaczej zinterpretować niż jako żart.

Projekty graficzne - webdesign w standardzie w3c. Layoutom opartym na tabelach mówimy: "Walcie się!" (we wszystkich przeglądarkach i IE)

Katalog Stron jakich wiele, ale optymalizacja stron wyjątkowa - zapewniona dostępność strony, walidacja i semantyka kodu html.

Wedle życzenia. Strona jest totalnie do bani, wygląda gorzej niż źle. Da się skopać więcej, ale naprawdę trzeba się wykazać żeby tego dokonać.

Wywal to z serwera, skasuj wszystko poza tekstami, odpocznij parę tygodni i zacznij od nowa.

A przez te parę tygodni pooglądaj jak to robią inni, uważając żeby tym razem nie przyglądać się stronom z 1998 roku.

Prosze o ocene strony www.webdesign.go.pl

Subdomena sygnalizuje na jakiś webdesign, ale pytanie gdzie on jest...

W zasadzie jak można być w ogóle tak pozbawionym samokrytyki :jezyk1: CAŁKOWICIE nie rozumiem. Mówiąc wprost KPINA...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli nawet jest to żart, to i tak słaby.

A jeśli nie jest... to wszystko jest ok, pomijając to, że autor tej strony nie wykazał się ani poczuciem estetyki, ani jakimkolwiek nawet smakiem, o nieznajomości htmla nie wspomnę. Merytorycznie też do niczego bo znalazłem tam raptem kilka efektów, nie dość że prostych, to jeszcze o znikomej przydatności w czymkolwiek.

A już pomijam to, że jedyną rzeczą jaka ma związek z webdesignem, jest adres strony.

ejjjjjjjj Panowie co się czepiacie przecież strona jest wyśmienita,

oceńmy

1. Tło strony

ten efekt w tle .. jakby mi coś przypominał .. tylko co to było ...

sraczka mojego kota ? nie nie to chyba jazda gołą du**ą po trawie ...

naprawde znakomite tło GRATULUJE

2. Ramki

przecież to wyśmienity pomysł nie będzie mu tam jakiś lamerski motłoch

dodawał podstrony do ulubionych (mam na myśli masochistów samobójców)

a i po co google będzie szperał po linkach niech się skupi na bardzo

merytorycznej stronie głównej

<frameset framespacing="0"border="0"frameborder="0"><frame src="https://www.webtutorial.website.pl/index3.php"scrolling="auto"></frameset>

3. menu

Panowie Panie spojrzcie na przejrzystość tego elementu strony, przecież to

rewelacyjna nowa koncepcja maksymalnej prostoty oraz powrotu

korzeni języka HTML ale uwaga !! liczę na waszą ostrożność w korzystaniu

z tego pomysłu albowiem:

"Wszelki prawa zastrzeżone ! Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów bez zgody autora zabrionone !! © www.webdesign.go.pl"

jeżeli naruszycie opatnetowane pomysły kolegi łebdesajnera to kaplica, UOP i CBŚ macie na karku

po prostu strona jest re we la cja ... ale teraz Panie Panowie wybaczcie musze

iść zmienić bielizne albowiem posikałem się ze śmiechu oglądając strone kolegi.

webdesign ;)

buhahaha ...

no-coment :P ale za to sonda jest genialna ->

Jakiej przeglądarki używasz?

Opera

Firefox

Netscape

Internet explorer

Innej

hmm chyba sam bedę musiał robić taką sondę, żeby sie dowiedzieć jakich przeglądarek używają urzytkownicy :P

Organizujesz wesele? Zobacz na Zespół muzyczny RYTM na wesela. Naprawdę fajny zespół muzyczny...

Żeby było konkretnie a nie tam pierdu pierdu.

1. Wygląd dziecinny jak z początków WWW.

2. Użyłeś styli do tła i ramek a czcionek nie tknąłeś

3. Rozjeżdża się w FF

4. Zielony podkład w te cosie ma się do reszty nijak.

A po za tym tutoriale są nie składne za krótkie a ich efekty mierne z tendencją na tragiczne.

I nie mam tu zamiaru Cię dołować, ale chciałeś krytyki i lepiej żebyśmy my Ci to powiedzieli niż masz sobie robić porute przed innymi.

Co zrobić?

Poszukaj i poczytaj o typografii szczególnie z nastawieniem na WWW (trochę inne zasady niż przy DTP) jest tego trochę. W doborze kolorystyki może ci pomóc na przykład to https://wellstyled.com/tools/colorscheme2/index-en.html staraj się dobierać kolory z głową nie wszystko, co wali po oczach jest fajne. I dużo bardzo dużo samo krytyki najpierw projekt musi się Tobie bardzo podobać żebyś czuł, że jesteś w stanie bronić w nim każdej kropki koloru i grafiki aż za cenę życia  a dopiero potem pokazuj innym. Chyba, że czegoś nie jesteś pewien to możesz się zapytać o ten czy tamten szczegół. Ale całości Ci nikt nie zaprojektuje.

A na sam koniec zadbaj o treść a właściwie na początku. Popatrz, co ma konkurencja nie możesz być gorszy. A Ty, co? Tutki do PS-a bez zrzutów ekranowych opisane chaotycznie i dające naprawdę mizerne efekty. Właściwie to Tobie by się przydało parę lekcji PS-a

Pozdrawiam nie poddawaj się.

A co mi tam masz https://www.typografia.ogme.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności