Skocz do zawartości

Test 200k linków z trackbacków, komentarzy PR n/a i 0

MKucinski

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.forum.opt...15#entry1273025

Test nawiązuje do postu maxa.

Żeby więcej nie teoretyzować i nie stracić 1500zł zrobimy test. Domena: póki co pusta, dzisiaj jeszcze coś na nią wrzucę, ale nie spodziewajmy się fajerwerków), frazy: kotły gazowe, technika grzewcza, saunier duval, solary - czyli różne poziomy konkurencyjności.

Dla domeny zostanie zdobyte minimum 100k (maksymalnie... wyjdzie w praniu) linków z GSA z komentarzy, trackbacków, guestbooków tylko ze stron z PR n/a i 0.

Domena świeża, miała iść pod inny test dla klienta trochę powiązany z tym, więc połączę przyjemne z pożytecznym i albo "stracę 500zł" od maxa albo będę półtora tysia do przodu ;)

Domena: nowa, bez żadnego linka

Frazy: kotły gazowe, technika grzewcza, saunier duval, solary

Założenie: zdobycie minimum 100k linków z tzw. "śmieciowych skryptów" z ograniczeniem PR

Początek: 3 września

Koniec: 3 października

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po czym będziecie stwierdzać, że strona ma filtr?

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

@MrFrog: Myślałem, że moderatorzy nie zaakceptowali topicu i nic nie wrzucałem, a sam zapomniałem jakie to mają być frazy i nie uruchomiłem projektów ;) . Tak więc przesuwamy datę na 3ciego września, koniec 3ciego października.

@Karlosky: zobaczymy jak się zachowa, jak wskoczy do TOP 10 i spa, na koniec testu dodam ją do webmaster toolsów.

Dokładnie nie podaje się domeny bo zaraz inne osoby zaczną ją linkować, po drugie tak jak napisałem nowa domenę nafiltrować można ale jak sam piszesz dajesz same śmiecie i jeszcze ich filtrujesz po PR , w temacie chodziło o to że GSA może nafiltrować domenę. Ja uważam że jeśli nie dążysz do tego celowo to nie za-filtrujesz nawet nowej, no i oczywiście domeny co już mają jakieś mniej więcej mocne linki to w ogóle inna bajka.

w celu obalenia wyników testu

w celu trollingu owszem

Dokładnie nie podaje się domeny bo zaraz inne osoby zaczną ją linkować, po drugie tak jak napisałem nowa domenę nafiltrować można ale jak sam piszesz dajesz same śmiecie i jeszcze ich filtrujesz po PR , w temacie chodziło o to że GSA może nafiltrować domenę. Ja uważam że jeśli nie dążysz do tego celowo to nie za-filtrujesz nawet nowej, no i oczywiście domeny co już mają jakieś mniej więcej mocne linki to w ogóle inna bajka.

w celu obalenia wyników testu

w celu trollingu owszem

Tylko w jakim celu ktoś miałby poświęcać czas na linkowanie czyjejś domeny, szczególnie dobrymi linkami, dobrzy Samarytanie są na wymarciu. ;)

Tylko w jakim celu ktoś miałby poświęcać czas na linkowanie czyjejś domeny, szczególnie dobrymi linkami, dobrzy Samarytanie są na wymarciu. ;)

Są ludzie którzy zwyczajnie lubią psuć... ta sama grupa co internetowe trolle.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

lol :) lojtas, domena była podana, ale przeczytaj cały wątek, to dowiesz się czemu jej nie ma.

Domena jest schowana przed trollami, zostanie ujawniona PO zakończeniu testu, czyli 3ciego października.

W nocy testowałem listę, której będę używał. 5k linków - domena zaindeksowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności