Skocz do zawartości

Test 200k linków z trackbacków, komentarzy PR n/a i 0

MKucinski

Rekomendowane odpowiedzi

Za to mozrank pokazuje

Domain Authority 45/100

Page Metrics: Just-Discovered Links index updated continuously. Last Mozscape index update: October 1, 2013. Next Mozscape index update: October 29, 2013. Page

Domain Authority 45/100

Page Authority 54/100

Linking Root Domains 1,062

Total Links 4,120

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla domeny zostanie zdobyte minimum 100k (maksymalnie... wyjdzie w praniu) linków z GSA z komentarzy, trackbacków, guestbooków tylko ze stron z PR n/a i 0.

Majestic pokazuje 12k linków, co to masz za bazę? Do słonia z procy strzelasz?

Z ciekawości sprawdziłem w majesticu domenę, na której dla testu zrobiłem to samo już w maju tylko jednym blastem, majestic pokazuje:

External

Backlinks

113,454

Referring

Domains

2,935

Referring

IPs:

2,437

Referring

Subnets:

1,802

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No to test na wypasie ;) Takiej ilości to nawet "wypas owiec w pogwizdowie" by nie poczuł a nie kotły gazowe.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przykro mi niezmiernie, ale to był jedyny moment od 2009 roku chyba, kiedy do czegoś mi się te skrypty przydały. :(

Chociaż różnice ilościowe są niesamowite, z tego 200k majestic kilkanaście tysięcy, z Twojej bazy ponad 100k? Wrzucisz domenę do GWT i powiesz ile tam będzie linków?

kotły gazowe może nie ale TOP 30 na technika grzewcza, saunier duval, zdobywa się w tydzień, zapewne kilkoma-kilkunastoma linkami, to oznacza że G całkiem dobrze poradziło sobie z mocą przerobową rumaków, a oferty blast na 100K profili jest dojeniem jeleni :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności