Skocz do zawartości

Pozycjonowanie, a hosting i domena

arces

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję linuxpl.com ze względu na szybkość, brak nałożonych limitów obciążenia, niskie ceny i naprawdę dużą niezawodność od wielu lat.

Porównanie mam do prohostu, hekko, nazwa, home i ovh.

Darmowe subdomeny i inne dziwactwa idą weg.

Proponuję linuxpl.com ze względu na szybkość, brak nałożonych limitów obciążenia, niskie ceny i naprawdę dużą niezawodność od wielu lat.

Porównanie mam do prohostu, hekko, nazwa, home i ovh.

Darmowe subdomeny i inne dziwactwa idą weg.

Którego planu hostingowe używasz, bo to raczej też ma znaczenie przy tej firmie ;)

@@@

Co do wcześniejszych odpowiedzi teksty piszę aktualnie na tym darmowym hostingu, aktualnie strona znajduje się pod niektórymi frazami na 2,3 miejscu, ale oczywiście jest to albo długa, szczegółowa fraza, albo tak jak przy nazwie strony w okolicach 20 miejsca. Nie jest źle, ale tak jak mówicie, że po kilku miesiącach mogą być z tego zyski, a wtedy hosting na pewno się "doczepi" i będzie utrudniał współpracę. Nie chce ryzykować takiego czegoś.

zostałem zbanowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności