Skocz do zawartości

Evolution Media Net vs Google Adsense

Maches

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Aktualnie używam Google Adsense na stronie która generuje około 800-900 tyś odsłon miesięcznie. Jest z tego około 6-10 euro dziennie (zalezy od dnia).

Ostatnio dużo czytałem o firmach reklamowych, miedzy innymi Evolution Media

Czy ktoś mógłby mi coś z grubsza powiedziec o tej firmie? Czy wypłacalni? Ile mniej więcej mogę wyciągnac z reklam miesiecznie przy takiej ogladalnosci? I czy lepiej wyszloby to w tej Evolution Media niz w Adsense?

Proszę o nie komentowanie osób, które mają na celu odesłanie mnie do google itd. Pytam osoby wtajemniczone, które są powiązane z Evulation i mogą co kolwiek o nich powiedzieć. W internecie czytałem wiele opinii o nich, lecz jedna jest zła. Powód : niewypłacalni ... przechodze pare postów niżej i 5 postów pod rzad ze wszystko elegancko...

Tak więc jezeli ktos jak moze , prosilbym o przyblizenie informacji. Chciałym to uczynic, gdyz nie bede podpisywał umowy , bez wczesniejszego rozejrzenia sie co do tej ' firmy '. I czy mozna łączyc Evolution z Adsense np ?

Do tego jak to jest... podpisuje z nimi umowe, wszystko ok..

I ja decyduje jakie reklamy chcę miec u siebie na stronie? Czy zawalą mi stronę 3 reklamami z kazdej strony i tak naprawde nie będzie mozna jej nawet przeglądac?

Pozdrawiam i liczę na jakieś informacje.

Pseudo osoby, które maja po 100 UU dziennie na stronie , proszę o nie krytykowanie mojego tematu.

O EvolutionMedia ci nie powiem bo nie znam, ale przy tylu odsłonach to ja bym robił minimum 60 euro dziennie z samego Adsense. Zresztą takie kwoty padały u mnie przy ruchu 400 tys. odsłon miesięcznie.

Ja bym pokombinował przy Adsense. Jest naprawdę wiele możliwości i to zupełnie legalnych.

Oczywiście wiele zależy od tematyki, i wielu innych czynników, ale wszystko da się nagiąć.

Szkoda, że nie podałeś chociażby tematyki strony, nie wspomnę o URL.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

• 2 tygodnie później...

Dziękuję za odpowiedz. Tematyka sport. Strona jest typu demotywatory, wiec daje tam nowosci sportowe o pilce noznej , rozne filmiki itd.

Reklamy mam ulozone nastepujaco. 2x boczne 160x600 i jedna pod menu szeroka 728x90 , wszyskite ustawione jako graficzne tylko.

Na google adsense pokazuje ocenę jako najwyzsza. Sredni CTR jaki osiagam to 0.30%

Jaki uklad reklam proponujecie ? Wydawalo mi sei , ze taki moze byc najlepszy, patrzac jak inne strony maja. typu kwejk itd..

Do Evolution Media się nie pchaj, bo wiele osób narzeka, że wiszą im kasę. - https://www.forum.optymalizacja.com/topic/135965-evolution-media-czy-to-kolejny-szwindel/page__st__30

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności