Skocz do zawartości

Witamy nowego moderatora

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

aktualna wersja IPB nie daje możliwości rzutów za 3 do kosza samymi postami, udało nam się wprowadzić usuwanie do kosza tylko całych tematów.

Pfff , do bani. Jestem egoistą i lubie sam lądować za 3 :D

O żesz w morduchnę, to Zgredziol też "modulator" ?? Jeszcze wódy nie postawił a już poszedł w "szefostwo" ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

oj tam oj tam

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 tygodnie później...

Chcielibyśmy powitać nowego moderatora. A jest nim wszystkim znany MaxPan

Minęło już trochę czasu, jakie są Twoje spostrzeżenia, z czym masz najwięcej pracy i co Ci się udało przez ten miesiąc zrobić?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Najwięcej czasu zajmują multikonta i dział ogłoszeń, z multikontami już widać światełko na końcu tunelu.

Co do ogłoszeń to moim zdaniem jedyna droga która może doprowadzić to uporządkowania to płatne ogłoszenia ( na przykład SMS), jeśli niezgodne z regulaminem oplata nie jest zwracana. Tylko takie coś może nauczyć niektórych. Za ok 2 tygodnie planuje zając się działem narzędzia. mamy parę ciekawych pomysłów.

Na razie powstał tylko jeden temat gdzie użytkownik żąda odwołania mnie z modów, myślałem będzie więcej.

Oczywiście brak kultury w PW to już przerabiałem, dzień dobry matka nie nauczyła mówić wielu, a jak odpowiadam tą samą stylistyką to nie są bardzo zadowoleni.

Ogólnie uważam ze PIO podażą w dobrym kierunku i ma się dobrze, niektórzy nawet na frazę "forum PIO" pozycjonują się z wiadomym skutkiem :D

Tak jak pisałem wyżej multikonta to był priorytet bo to ciągnęło za sobą trolling, pyskówki i tak dalej, teraz czas na bardzie merytoryczne usprawnię działów i całości.

A nie myśleliście, żeby w dziale ogłoszenia dodać nowe pole wymagane - cena? Generalnie nie chodzi mi o ogłoszenia typu: szukam pracy, ale np. ogłoszenia wykonam blogi 2.0, wykonam blasty, czy ewentualnie sprzedam stronę xxx. Czasem cena była by wyznacznikiem jakiejś oferty i zainteresowani mogli by oczywiście wyrobić sobie jako taką opinię o produkcie po cenie.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Generalnie każda usługa powinna być "ocenowana" albo choć wpisane widełki cenowe w jakich będzie wykonana. Nie mówię o jakichś konkretnych zleceniach, gdzie tutaj będzie na pewno to trudne do oszacowania (choć np. można wpisać opłatę za h pracy...). To samo tyczy się np. ofert nowych userów na pozycjonowanie - wówczas takowy zleceniodawca musiał by napisać np. swój budżet i wówczas wiadomo by było czy to poważny gość czy użytkownik oferii :)

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

W jaki sposób chcesz oszacować koszta pozycjonowania,znaczy jak dodam ofertę mam napisać "cena od 100 do 100 000zł miesięcznie" czy wpisać konkretne losowe frazy z wyceną i liczyć, że znajdzie się akurat na to klient? :)

Co do cen za konkretne usługi - jestem za, ale zazwyczaj takowa się pojawia. Przy ogłoszeniach o pracę [dam pracę] uważam, że powinny być widełki cenowe zamiast utartego sloganu "atrakcyjne wynagrodzenie" leżącego tuż obok "praca w młodym i dynamicznym zespole".

Mam raczej na myśli przykład: Mam stronę do wypozycjonowania, frazy lokalne branża motoryzacja - budżet 100-400 zł. Oczywiście wiem, że to będzie dość problematyczne z jednej strony ale z drugiej na pewno wielu userom pomoże.

• 4 miesiące temu...

Wybaczcie że się wtrącę, ale mam taką małą sugestię odnośnie działu "Strony do Oceny". Jestem tam stałym bywalcem i szczerze mówiąc powoli w tym dziale zaczyna się robić spamowisko. Dużo jest tematów założonych przez świeżych użytkowników (zapewne tylko po to aby pozostawić tam link). Mnóstwo jest także bezsensownych tematów oceny stron założonych na różnych platformach blogowych z podstawowymi szablonami.

Może mógłby któryś z moderatorów zaglądać częściej do tego działu...

Widzę nawet nie wiesz ze już od jakiegoś czasu w tym dziale zabronione aktywne linki, więc o jakim spamie mówisz?

Może mógłby któryś z moderatorów zaglądać częściej do tego działu...

masz coś do raportowania to przycisk "raport" nie gryzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności