Skocz do zawartości

Witamy nowego moderatora

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł to jakoś słabo za tyle lat na PIO i 3 konta, wczoraj banowałem konta 7 szt (jednego użytkownika) co ciekawo ten użytkownik zadawał pytania później w nich odpowiadał z innego konta a na końcu oceniał sam swoje strony w dziale " Strony do oceny " :D.

Będzie dostępna lista takich kont?

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To nie ja decyduje, na razie do tego maja wgląd tylko moderatory i admini,ale uwiercie mi to kwiatki tylko, to co się dzieje w działach z narzędziami i grupami katalogów i precli to jeszcze ciekawsze. Ludzie na tyle bezczelni że z tego samego IP chwiała swoje katalogi i opowiadają jakie to TOPy osiągają po dodaniu do tych katalogów i precli.

Czekam do 10.09 jak właścicieli tych kont sami nie zgłoszą się. Będzie naprawdę spore przerzedzenie szeregów.

że TY jakoś dasz radę i reszta chłopaków z moderacji Ci w tym pomorze.

Moderację widać tylko w wykonaniu Wędrowca, On tylko na razie próbuje zaprowadzić porządek.

Swoją droga to chętnie bym poznał nicki, które zachwalają swoje grupy katalogów i precli z multikont.

Ciekawe czy to się pokrywa z moimi obserwacjami. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

o to że nie robi się kupy do własnego gniazda. O to dokładnie chodzi.

PIO jest darmowe forum wiele z użytkowników zarabia na użytkownikach nigdy nie zlecała nawet mailingu i nie kupowała banerów. Przestrzeganie regulaminu to jedyna forma "podziękowania" jaka jest wymagana.

Na razie jest amnestia wiec tak naprawdę do 10.09 jeszcze o nic nie chodzi jeśli chodzi o konta główne.

Zgred też dzisiaj został moderatorem czy już wcześniej coś modził, ale mi umknęło?

Zgredziu ma spore doświadczenie w moderacji. Zdobył je podczas remontu swojego mieszkania ;)

Paweł to jakoś słabo za tyle lat na PIO i 3 konta, wczoraj banowałem konta 7 szt (jednego użytkownika) co ciekawo ten użytkownik zadawał pytania później w nich odpowiadał z innego konta a na końcu oceniał sam swoje strony w dziale " Strony do oceny " :D.

Będzie dostępna lista takich kont?

Przyłączam się do tej prośby. Ludzie lubią igrzyska i każdy dorzuci parę gałązek pod stosik :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zgred też dzisiaj został moderatorem czy już wcześniej coś modził, ale mi umknęło?

Zgredziu ma spore doświadczenie w moderacji. Zdobył je podczas remontu swojego mieszkania ;)

A żebyś ...

zobacz frazy "remont mieszkania", "remont mieszkania warszawa" i tym podobne :) Filmik powinien lada moment być w topach :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Trens a ty nie chcesz zgłosić swoje multikonto??

Jest jakiś formularz? :):D

Gratulacje, zapomniałbym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności