Skocz do zawartości

Witamy nowego moderatora

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

j atez używam NAta ale nie powiem gdzie :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

I czas najwyższy, bo aż nie chce się odpowiadać, tym bardziej jak widać że w jednym temacie odpisuje ta sama osoba tylko z kilku kont, co idzie poznać po np stylu pisania :) Jakiś czas temu to jeszcze z chęcią wchodziłem na PiO i się udzielałem, ale z czasem zaczął tu się robić taki syf, że szkoda było w ogóle wchodzić, a co dopiero odpowiadać w tematach :P

Z początku byłem zaskoczony że forum nie posiada aktywnych moderatorów, z czasem zapomniałem o tym, ale z pewnością dobry zarząd (moderatorzy) wpłynie na wartość merytoryczną PiO. Pozdrawiam!

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności