Skocz do zawartości

Witamy nowego moderatora

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie łatwa to praca zresztą sam wiesz :D Najgorzej to czytać PW zaczynające się nie od Witam, Dzień dobry, a od razu od "za co ban, bez przesady. mogłeś do mnie napisać i powiedzieć poprawiłem by. I tak ja pisze lepiej po polsku jak ty" i takie rożne teksty miłe :D

Porządki z multikontami to nie łatwa sprawa, ale chyba już widać chyba że trollowanie z innych kont powoli zmniejsza się. Skończymy z multikontami zaczniemy zwiększać ilość treści merytorycznej pracy jest, tylko ja tez czasu nie mam więcej :D

Skończymy z multikontami zaczniemy zwiększać ilość treści merytorycznej

:D Tzn że co? Że będziesz analizował każdą stronę z tematów: "Za co..", "Dlaczego...", "Dostałem powiadomienie..." i będziesz merytorycznie, najlepiej w punktach i łopatologicznie odpowiadał co teraz zrobić, gdzie kliknąć, za co się pomodlić?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blake, To znaczę że teksty typu wiem a nie powiem będą tępione, nie chcesz nic powiedzieć nie udzielaj się, udzielasz się w temacie pisz merytorycznie. Teraz rozumiesz?

Bo tematy dla początkujących służą obecnie dla lansowania się. Jeśli ktoś nie chce zdradzać "tajemnej wiedzy" to po co w ogóle pisać? Przeglądałem dział dla początkujących właśnie tak to wygląda, są konkretne pytania odpowiedzi na które niema w wyszukiwarce ale autor tematu dostaje 10 wypowiedzi typu "wiem ale nie powiem" i koniec.

Wartość merytoryczna planujemy podnieś miedzy innymi przez zobowiązanie producentów softów (na razie polskich) do dostarczenie instrukcji użytkowania, bo tematy o softach maja ogromna ilość postów jak wlaczyc to jak wlaczyc tamto. Przestawiasz soft na PIO (zarabiasz na forum kasę)- dostarcz instrukcje obsługi przynajmniej podstawową.

A wygląda obecnie to tak - producenci softów traktują PIO jako platformę sprzedażową (darmowa nota bene) i jeszcze jak darmowy support bo nie chcą nawet instrukcji podstawowej napisać.

No fajnie moderatorze ;d To gdzie lista zachwalających multikont? :D

Schowana przed Waszymi natrętnymi oczętami :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Być może to nie odpowiedni temat ale pozwólcie żebym coś dołożył do tego Koncertu Życzeń ;)

1. Wycieczki osobiste i przekleństwa: przenoszone z tematu na temat kłótnie i dowciapne dogryzanie (wiecie o kogo m.in. chodzi). Nie spotykałem tu wcześniej przekleństw, teraz aż nazbyt często. Sam klne od czasu do czasu ale nigdy publicznie. Dlatego mnie to razi.

2. Miałem jeszcze jedno życzenie ale mi wyleciało z głowy. Napiszę gdy sobie przypomnę :)

Wiem, że modzi poświęcają swój cenny czas i nie powinienem szukać im roboty ale fajnie gdyby polepszyło się tutaj.

P.S. Temu gościowi co mi skasował wcześniejszego posta w tym temacie po chrzecijańsku wybaczam ale liczę na poprawę w przyszłości :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Przestawiasz soft na PIO (zarabiasz na forum kasę)- dostarcz instrukcje obsługi przynajmniej podstawową.

Super! W końcu ktoś się za to zabrał. Dzięki temu prostemu zabiegowi będzie mniej frustracji początkujących użytkowników, którzy kupili softy i piszą później posty w stylu:

"Kupiłem xxx i nie {działa|ma efektów}.

A w ogóle jakikolwiek soft widziałeś w życiu?

A jakie to ma znaczenie przy tak doniosłym poście?

golum to czy działa to jedna sprawa a to czy nie będzie efektów to druga ;) No ale tak, instrukcje dla polskich softów przydałyby się dla zielonych.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

A jakie to ma znaczenie przy tak doniosłym poście?

Nie będzie już mógł powiedzieć... Wiem ale nie powiem :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

To ja już się przyznam. Mam drugie konto, bo onego czasu odziedziczyłem zbanowane IP i nie miałem dostępu do PiO. Konto założyłem przez proxy i nawet kilka razy dałem posta. Tylko jest problem, nie pamiętam nicka ani adresu mailowego z jakiego to robiłem i nie pamiętam dokładnej daty. Max, jak to wyśledzisz, {to jesteś wielki|moja wdzięczność {nie będzie miała końca|będzie ogromna}|to skasuj|to daj znać, przyda się}. :)

BTW, jak tu się sprawdza poprawność synonimowania? :)

Eksperyment Discover.pl

BTW, jak tu się sprawdza poprawność synonimowania? :)

Moderatorzy robią lewatywę :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności