Skocz do zawartości

Jakim darmowym narzędziem sprawdzić konkurencyjność słów kluczowych?

piotrml

Rekomendowane odpowiedzi

Konkurencyjność wśród reklamodawców ma przełożenie do konkurencyjności w serpach

Nie zawsze. Ładnie to widać w niektórych niszach (jak nie w większości).

Czyli konkurencyjność wśród reklamodawców zerowa a w serpach (po pewnym czasie - jak już nisza przestaje być typową niszą) spora.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

• 3 tygodnie później...

Kiedyś było możliwe sprawdzenie konkurencyjności poprzez Golgle Adwords. Teraz widzę, że zmienili to i już nie ma takiej konkretnej opcji, że wyświetla ci się konkurwencyjność oraz przybliżona ilość wyszukiwań miesięcznie.

Słyszałem natomiast, że w systemach wymiany linków nadal jest mozliwośc sprawdzenia tego.

Ale jeszcze nie sprawdzałem tego. Ktoś korzysta może z takiego systemu i może to potwierdzić? Mówie tu o czymś takim jak prolink itp?

Czasem można przeczytać żeby nie sugerować się ilością wyśiwtlanych fraz, ja mam akurat inne zdanie, bo bardzo ważne jest patrzenie na to przy chęci posiadania dużego ruchu na stronie. Jak fraza jest częściej wyświetlana, a na tą fraze twoja strona jest w top 3, masz więcej wejść.

Teraz widzę, że zmienili to i już nie ma takiej konkretnej opcji, że wyświetla ci się konkurwencyjność oraz przybliżona ilość wyszukiwań miesięcznie.

Bzdura

(ja rozumiem, że post było postem przygotowującym grunt pod "reklamę" seopilotka ale jak już coś robisz to:

1. rób to z głową

2. nie wprowadzaj ludzi w błąd

PS (do seopilotka)

znacznie skuteczniejszym sposobem było by przedstawienie zrzutów ekrany tego Waszego narzędzia a nie puszczanie reklamy która nic nie mówi i sprzedaje kota w worku

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pewnie masz rację, było takie narzędzie konkurencyjności wśród reklamodawców - wraz ilością miesięcznych wyszukiwań, ale już go nie ma.

Te anrzedzie nadal jest tylko teraz trzeba się zalogować.

https://kamilkuczynski.com/kurs.html -kurs angielskiej wymowy: "7 zasad efektywnej nauki angielskiej wymowy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności