Skocz do zawartości

Pozytywny katalog

Siciliano

Rekomendowane odpowiedzi

Wykorzystałem: X8323E79

dzisiaj poszło lepiej. Wygląda lepiej i łatwiej się dodawało. Gratulacje i niech się rozwija.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziesięć kodzików na umilenie wieczora.

X566367K

X768884Q

X68363J7

X56294M7

X84H3469

X499S697

X82W2638

X678633E

X959829S

X747A425

Myślę także o wprowadzeniu abonamentów kilkudniowych, bez ograniczenia ilości dodanych stron. Jak Wy byście się do tego ustosunkowali?

Najpóźniej do końca tygodnia będzie fanpage, a wraz z nim kilka promocji.

Pracuję także nad kolejnym, tym razem tematycznym katalogu również na tym skrypcie.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Kody ktoś wykorzystał. Co do abonamentu kilkudniowego to dla mnie słabe, ponieważ posiadam 10 stron tylko, które pozycjonuje ;)

Kup mieszkanie w programie mieszkanie dla młodych. Zdobądź niezbędne wzory zaświadczeń. Jeśli jesteś bezrobotny to uzyskaj zasiłek dla bezrobotnych 2014 i pomoc socjalną.

KOD X5Y57762 Wykorzystany - dziękuję.

Moje uwagi to: wyświetliło mi komunkat, że strona dodana w katalogu, a wcale jej tam nie ma. Powinna być informacja, że ewentualnie zostanie poddana moderacji. Kolejna sprawa potwierdzenie na mail przychodzi w języku angielskim, a mail jest z domeny bezpieczni.org, choć to już mniej mi przeszkadza. Następnie akceptujesz strony bezwartościowe, gdzie tytuły są długie jak pociąg z kilkoma wagonami oraz są dziwne krzaczki. Zapewne wiele z tych stron w ogólnie nie jest zgodnych z seo, więc za jakiś czas zamiast wartościowego katalogu będzie spam attack . Brakuje mi licznika robotów.

Jak mi się coś jeszcze coś nasunie napiszę

Nasze Katalogi - W naszych katalogach Twoja strona zyskuje.

mojegrzywacze dziękuję za info, na pewno sprawy o których piszesz zostaną naprawione/usprawnione/zmienione*(niepotrzebne skreślić)

Co do krzaczków to póki co takiej strony nie znalazłem a staram się przeglądać co dodaję. Informacje o zmianach będą na fb

Dzisiaj zostanie zmieniony regulamin, więc opisy i tytuły złożone ze słów kluczowych,już nie przejdą. Co kilka dni wpisy będą weryfikowane.

Niedługo uruchomię sprzedaż kodów również za pośrednictwem alledrogo.Poszukuję dwóch- trzech osób do testowania nowych rozwiązań.Chętni niech się zgłaszają na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności