Skocz do zawartości

serwer = DA + w j. angielskim + UK

mojeprogramy.com

Rekomendowane odpowiedzi

ok co tu ściemniać...

Szykuje mi się kilka zleceń dla klientów z UK, więc trzeba mi na pewno aby panel klienta + admina był w j. angielskim. Najlepiej też Direct Admin (bo mam obcykanego).

Kurcze zastanawiam się nad w ogóle "zagranicznymi / światowymi" dostawcami, ale nie chce iść w koszty - trzeba mi coś na wzór Hekko (bo to mam) i jest stosunek ceny / jakości / zasobów w sam raz

Zależy mi na czasie więc zaczynać szukać, wertować wątki na ten temat od początku to istna masakra...

PS. Jak przeglądać stronę OVH w innym języku, bo przekierowuje na .pl

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Wg mnie najlepszy jest Biznes Host i ich VPS'y - DA w angielskim na pewno mogą ustawić ;)

Mam u nich już 3 serwery i będę zakładać 4 (3 będą na linuxie z DA, 1 mam na windowsie wiadomo po co)

Mają też dobre Uptime i niskie pingi, brak limitów obciążeń więc o wiele lepiej niż w Tesco za zbliżone pieniądze ;)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Na strony www

Chodzi mi o to aby nawet strona serwisu była w języku angielskim wiec https://biznes-host.pl odpada (bo jest po polsku)

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności