Skocz do zawartości

Filtr za nagły spadek linków

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Testami, testami Imperatorze :zeby:

Dokładnie tym. Pozycjoner bez własnych testów jest jak kierowca bez prawa jazdy, ale tutaj to nie nowość, bo tutaj panuje trochę odwrotna zasada - wiesz to masz obowiązek powiedzieć, bo mi się nie chce.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Blake wszystkie inne są ok. Na dodatek te które zdjąłem ze statlinka to były same brand url. Czyli pewnie zmienił się % układ anchorów zwiększając liczbę EM i algorytm to wykrył? Bo za samo w sobie linkowanie statlinkiem przecież mi strony nie uwalą. Niech ktoś potwierdzi czy moja teoria może być możliwa.

wiesz to masz obowiązek powiedzieć

Wiesz a nie chcesz powiedzieć, to nie zaczynaj rozmowy, albo nie odpowiadaj na pytania.

To chyba tak ma być.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Wiesz a nie chcesz powiedzieć, to nie zaczynaj rozmowy

To powinno być w regulaminie :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

A dostał ktoś kiedykolwiek filtra za jakiekolwiek linki?

A może inaczej, znasz takie linki za które na 100% nie można dostać filtra?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności