Skocz do zawartości

Przejrzałem katalogiseo i co dalej? ;>

Kamysto

Rekomendowane odpowiedzi

Płatne nie znaczy dobre, darmowe nie znaczy złe, w obu przypadkach są źródła lepsze, gorsze i "omijać". Twój problem nie polega na braku gotówki tylko na lenistwie, stąd masz duże szanse trafić na te ostatnie (a to wnioskuje po marudzeniu, jak masz problem z napisaniem tekstu na 1000 znaków czy poświęceniem "5 min" na rejestrację).

Samo postawienie zaplecza to dopiero początek, jak nie wiesz co z nim zrobić dalej to szkoda czasu na jego tworzenie.

Moja rada to :

https://www.forum.opt...poczatkujacych/

https://www.planeta-seo.pl/

czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj. Jak myślisz że coś umiesz to czytaj dalej. A potem testuj. Jak nie zrobisz odwrotnie to zaoszczędzisz sporo czasu, pieniędzy i nerwów.

Chętnie poczytam, ale widzę, że pan mnie do końca nie rozumie i proszę mnie nie nazywać od leniwych. Zajmujesz się seo, zrobisz sobie listę dobrych precli i wykorzystasz ją 10-krotnie. Ja zrobię liste dobrych precli i wykorzystam ją raz. W porównaniu do ciebie mało znam się na pozycjonowaniu, ale ty w niektórych dziedzinach też szukasz najprostszych rozwiązań - no chyba, że we wszystkim jesteś specjalistą. Ja na to, aż tyle czasu nie mam, a po prostu "domowymi" sposobami chce wypromować swoją małą stronę i myślę, że przy moim małym (czasem średnim) czasie zaangażowania nie wychodzi mi to najgorzej. Precle są ciekawe, ale przy tym co mam (katalogiseo.info ;p) nie bardzo przekonuję mnie poświęcać tylu godzin na to póki co. Z pressel page może mam racje, może nie mam, ale kiedyś do tego dojdę.

Udzielanie się na forum gdzieś w swojej branży ze stopką albo img w profilu? Blogi w swoim klimacie? Co do spisów presell page chyba nie ma już żadnej listy sensownej. Ostatnio przeglądałem sporo takich list i niestety trzeba ręcznie szukać ;) x lat temu była cała masa tych precli o g... jakości nie wiele się ostało (publicznych)

No wiem. Biorę udział w dyskusjach na forach internetowych i blogach.

Masz na PiO kilogramy tematów co dalej poza SeoKatalogami. Zobacz co ludzie ogłaszają w zleceniach i albo zleć albo rób sam.

W PiO kilogramy a w googlu to tony... Z ogłoszeń interesuję mnie dodanie do pressel page, ale to jeszcze nie teraz.

To nie była złośliwość, ogłoszenia to dobre miejsce do szukania inspiracji co tu jeszcze zrobić ;)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności