Skocz do zawartości

Jak nazywa się kot złomiarza..?

Kapitan Seo

Rekomendowane odpowiedzi

Puszek

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

a hutnika?

pali kot

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

hehe

+1 jeden punk ostrzeżenia za nabijanie postów, hehe

Międzynarodowy zjazd feministek, kobiety się naradzają:

- Od dzisiaj nie będziemy kurami domowymi, niech faceci się sami sobą zajmują! od dziś jesteśmy wolne!

Po czym każda z nich powraca do domu i zamierza wprowadzić postanowienia w życie.

Spotkają się po jakimś czasie, przyszła pora na zwierzenia:

na środek wychodzi Brytyjka:

- Wróciłam i mówię do mojego Johna:

John, od dziś, nie gotuję, nie piorę, nie sprzątam! jeden dzień: nic nie widzę, drugi dzień: nic nie widzę,

na trzeci: John sam sobie pierze skarpetki.

Wszystkie kobiety zaczęły jej gratulować, bić brawo itd.

Następna wychodzi Francuzka:

- Ja też wróciłam do domu i mówię do męża: Pier, od dziś nie gotuję, nie piorę, nie sprzątam.

Jeden dzień: nic nie widzę,

drugi dzień: nic nie widzę, trzeci dzień patrzę, a Pier gotuje sobie jajecznicę!

Kobiety znów biją brawo, gratulują jej powodzenia, szampan już został otwarty itd.

Jako trzecia wychodzi Rosjanka i mówi:

- Ja również wróciłam do domu i mówię do mojego Siergieja: Siergiej, od dziś nie gotuję, nie piorę, nie sprzątam!

Jeden dzień: nic nie widzę, drugi dzień: nic nie widzę, trzeci dzień: zaczęłam widzieć na prawe oko...

nie nie życiowe, zwykły seksistowski dowcip, który jest śmieszny uważam. Ale kobiet nie bije.Wiec nie wiem co.

A tak na marginesie znalazłem twoje multikonto. Nie masz odwagi aby trollowac z głównego konta Bart??

Konto główne na razie bez konsekwencji. Multikonto BAN.

Małżeństwo, nowy dom... piękna łazienka z wieloma lustrami.

On poszedł zaprosić na parapetówkę, a ona naga zaczęła tańczyć w łazience patrząc na swoje piękne ciało. Zrobiła szpagat i się przyssała!

Mąż wraca, patrzy, łapie pod pachy, próbuje podnieść.... nic!

Dzwoni po majstra. Ten przyjechał, patrzy i mówi:

- Panie, trzeba kuć!

- Co Pan, ku***? Gres z Włoch za 4 tys. euro!

- Jest inna metoda, ale może się nie spodobać...

- Panie, wszystko ale nie gres...

Majster ślini palce, łapie ją za sutki i zaczyna delikatnie kręcić...

- Co Pan, k***a odpierd****? - pyta mąż

- Panie...podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z gumoleum.

Edit: mikro cenzura ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności