Skocz do zawartości

I kolejny moderowany katalog Qlweb

jantar

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do wpisywania. Erotyczne i tym podobne śmiecie nie mają szans więc sobie darujcie daremny trud z ich dodawaniem. Gdyby coś było nie tak jak sobie życzycie to proszę o uwagi. Postaram się im sprostać.

Hmm...no właśnie po co komu kolejny qlweb :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Pewnie www.jantar2005.pl/katalog/ , wróc tam już był to pewnie jakiś www.jantar2005.pl/nowykatalog/ :)

EDIT:

Jantat o ile mnie pamięć nie myli miałeś nawet już przygotowane szablony, designy do tamtych katalgów... chyba było to nawet tu gdzieś na forum o tym mowa, jakieś pół roku temu. Co się stało, że się nie pojawiły?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Hmm...no właśnie po co komu kolejny qlweb ;)

Jak to po co? Dla zasady :P Wszyscy mają qlWeba, mam i ja ;)

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

No tak, ale nadal nie znamy adresu nowego qlweb ;)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

No tak, ale nadal nie znamy adresu nowego qlweb ;)

A po co ci ten adres? Nie wiesz czasem?

Kolejną recenzję musisz napisać?

Czy "Najlepszy Polski Katalog Stron" będzie przez to chociaż trochę lepszy?

Załóżcie może Panowie na tym forum kategorię "ZSYP", ładujcie do tegfo zsypu te niemoderowane "katalogi" z automatycznie pojawiającymi się linkami, dołóżcie tam jeszcze opinie najlepszych recenzentów i niech to się tam kisi na zdrowie i pochwałę Internetu.

zdrufka życzem

Sorki wszystkich...

...adresik tego nowego to: https://www.urlop.podhale.pl/katalogstronwww

Jestem już przemęczony i zapominam o elementarnych rzeczach.

po co komu kolejny qlweb

Ano bo są potrzebne do pozycjonowania a przy tym są najbardziej udanymi skrypcikami dla wszystkich użytkowników. (najszybciej i najwygodniej się dodaje stronki).

Faktycznie jakiś czas temu, a było to w okolicach Bożego Narodzenia ;) szykowałem ładne skórki do moich Qlwebów, (cudzymi rękami :) ) ale się to trochę kaszaniło, i w koncu jest jak jest. Na szczęście udało się chociaż na jednym utrzymać PR-4 a te z przekierowaniami 301 dostały PR-3 i PR-2 :(

Do sprawy skórek chcę wrócić ale z powodów losowych się z niczym nie wyrabiam.

Przepraszam wszystkich zawiedzionych i proszę o jeszcze trochę cierpliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności