Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w zoptymalizowaniu witryny.

Baracus

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjazne urle - brak.

Backlinki - niewiele.

Keywords - leklo przespamowane.

Meta name="Positioning" niepotrzebne.

Grafiki z sieci. Np. tu Google w wyszukiwaniu obrazem dokleja "biurowce Gdańsk".

Alt="1", alt="2" :nonono:

Baracus

Tak jak piszesz, naucz się sam jak masz czas i chęci, bo tak na prawdę to nie ma co nikomu zlecać pozycjonowania. Jest dużo krętaczy i nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Jak zerwiesz umowę, to Ci później linki usuną. Chociaż nie wszyscy to praktykują.

Najlepiej samemu.

Linkuj dalej i nie pier*ol

Jakie skutki ma założenie blokady przeciwko kopiowaniu?

Takie, że zamiast jednego kliknięcia trzeba umiejętnie kliknąć 3 razy aby blokade ominąć :D

Firefox już po drugim kliku umożliwia zablokowanie komunikatu blokującego ;)

Zdobywaj linki, tam gdzie się da, tak naturalne, jak tylko się da.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Witam,

Niestety wykorzystałem wczoraj limit dzienny wiadomości i nie mogłem już odpowiadać na bieżąco.

PotrK - dałeś mi do myślenia. Nawet na etapie zbierania ofert miałem wrażenie że po prostu pomylono nas z jakąś potężną i wielką firmą szkoleniową i stąd takie ceny. Zakładam jednak, że ktoś kto wysłałby ofertę do np. Porsche na kwotę 20 mln euro, argumentując to tym, że jeden samochód kosztuje ok. 100.000 Euro, a w roku firma na całym świcie sprzedaje ich... ;) , poraktowany by został raczej mało poważnie.

Widzę, że jednak takie myślenie rzeczywiście istnieje i chyba to zamyka temat poszukiwania firmy SEO na dobre.

Przynajmniej do czasu kiedy urośniemy :)

Tler i Skorpionek - nie wiem skąd takie pomysły? Nie można po prostu zalogować się na specjalistycznym forum w sytuacji kiedy od wielu miesięcy coś nie działa poprawnie? Od razu muszę być szpiegiem, ścimniaczem albo programistą-niedorajdą? Nie ogarniam - sorry...

Dziękuję za wiadomości na priv. Nie odpowiadam gdyż muszę się skonsultować "z górą", ale są one interesujące i z pewnością będę je chciał przedyskutować po weekendzie.

W audytach na Zgredzie jest wiele wskazówek jak "ułożyć" stronę aby np. nie powielać tych samych słów kluczowych, itp. Treść na naszej stronie była tworzona pod kątem SEO i nie widzę tu wiele do poprawek. Mogę się oczywiście mylić, ale mam wrażenie że czekają mnie poważniejsze rzeczy do zrobienia:/

Plan na weekend to uporać się ze zmianami które zasygnalizował MKucinski (strona jest już podpięta w majestic) oraz WebReklama - naprawdę dziękuję Wam za te rady! Mam nadzieję, że uda mi się je wdrożyć :)

Pozdrawiam i wszystkim życzę miłego weekendu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności