Skocz do zawartości

Nowy niemoderowany qlweb

_gacek

Rekomendowane odpowiedzi

Bez moderacji to raczej nie licz na mocny i liczący się katalog. Kolorystyka kategorii głównych zlewa się z kolorystyką podkategorii. Wyróznij kolorystycznie kategorie główne.

Pytanie zadaje wszystkim qlweb'owcom: Po co pole emial przy zgłaszaniu strony skoro masz nie moderowany katalog i nie wysyłasz maili po akceptacji? Czy NIE potraficie przerobić skryptu, zeby nie było konieczności podawania tego maila. Zrobił twórca qlweb podawanie maila przy zgłaszaniu i tak wszyscy manaicy tego skryptu - umieszczają to w swoich qlwebach - PO CO?

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Powinien być tekst ;)
UMIESZCZENIE LINKA ZWROTNEGO

PODNOSI MOJĄ POZYCJĘ I PR W GOOGLE.

Czy Ty Martin u siebie masz inaczej ? Tak, inaczej opisane ale skutek taki sam.

Dawno tu nie zaglądałem - widzę, że powstał solidny bajzel, że nie wspomnę o tym iż Ty Martinie masz wszystko najlepsze w KCS i gdzieś tam jeszcze a inni mają "be..".

To się nazywa moralność Kalego.. "Jak Kali ukraść krowę to dobrze - jak Kalemu ukraść to źle".

[edytka - do postu poniżej]

Takie odniosłem wrażenie przeglądając ten dział. Cenię sobie Two katalog i Waszą pracę, którą w niego wkładacie. Nie ulega wątpliwości, że KCS jest jednym z lepszych katalogów w Polskim necie ale uwaga odnośnie dodawania linków została przeze mnie odczytana dokładnie tak jak ją skomentowałem powyżej.

Erbit nigdzie nie zostało napisane, że KCS jest NAJ...a inne są BE (jak to określiłeś) - to Twoja interpretacja tego co piszę.

Pozdrawiam. ;)

EDIT:

Faktycznie może źle to określiłem i mogłobyć to inaczej odebranie przez innych niż zamierzałem. Tak więc usunąłem z powyższej mojej wypowiedzi uwagę o tym.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

nowy: czyżby prowokowanie przypadkowych kliknięć w AdSense? :D

Dodając stronę wyrażasz zgodę na dodanie Twojego e-maila do bazy mailingowej BELARTE i na otrzymywanie e-maili reklamowych

Ehh... Spamować będziesz? ;)

Na szczęście mam mocny antyspam, więc nie mam się czego obawiać :rolleyes:.

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

nowy: czyżby prowokowanie przypadkowych kliknięć w AdSense? :D

Eeeee, gdzie tam...To jest ćwiczenie na sprawność i precyzję... :rolleyes:

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

czyżby prowokowanie przypadkowych kliknięć w AdSense?

Oj, widzałem ostanio gorszą fuszerke, koleś usunął link do strony właściwej i tam wstawił adsensa, czyli taki katalog, bez linków wychodzących.. wróć wychodzących ale poprzez reklamę :/

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

nowy: czyżby prowokowanie przypadkowych kliknięć w AdSense? :P

Dodając stronę wyrażasz zgodę na dodanie Twojego e-maila do bazy mailingowej BELARTE i na otrzymywanie e-maili reklamowych

Ehh... Spamować będziesz? :D

Na szczęście mam mocny antyspam, więc nie mam się czego obawiać ;).

Wg mnie handlowanie emailami dyskredytuje katalog. Nawet jakl sie ma dobry antyspam, to po kiego ... stwarzać dodatkowy transfer.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

A ja zaczynam zgadzać się z MartinemB. Ludzie po kiego (cenzura) zakładacie katalogi skoro nie macie zamiaru nic z nimi robić.

Nie mówię o slicznym wyglądzie ale choć podlinkować dobrze by się przydało, żeby podstrony się szybko indeksowały, ale nie po co niech stoi śmieć bo ludzie i tak dodawać się będą.

Jak to stwierdził Zergawis 60% czasu traci się na dodawania do katalogów niezaindeksowanych.

Po cholere w katalogu jest adres email, ktory nie istnieje?

Napisalem do typa, by usunal moj mail i wpisy z bazy danych, ale niestety podany adres email w zakladce "kontakt" jest nieprawdziwy.

Moge go pozwac za wprowadzanie w blad i ewentualne bezprawne wykorzystywanie mojego adresu email?

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

Moge go pozwac za wprowadzanie w blad i ewentualne bezprawne wykorzystywanie mojego adresu email?

Uwielbiam teksty "mogę cię pozwać" :D

tak na prawdę wielkie G (nie mam tu na myśli Google :) ) możesz zrobić, a takie pieniactwo procesowe też nienajlepiej o Tobie świadczy.

"Wylałeś na mnie piwo - mogę cię pozwać..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności