Skocz do zawartości

Wymiana dostępem do precli

xavi1984

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Nie chcę zakładać kolejnego tematu, więc korzystam z tego.

Poszukuję osób, które wymienią się dostępem do prywatnych, zamkniętych i moderowanych precli WP z unikalnymi treściami.

Sam posiadam osiem precli:

Ogólnotematyczny, domena .pl PR0

Ogólnotematyczny, domena .eu PR0

Ogólnotematyczny, domena .pl PR1

Budownictwo, dom, ogród, domena .pl PR1

Technika, IT, przemysł, domena .pl PR0

Szczegóły załatwiamy tylko przez wiadomości prywatne.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany, proszę pisać.

• 2 tygodnie później...

Witam,

Oferuję 10 domen do wymiany, niekoniecznie jeden z jeden, wszystko sa to domeny główne, pl, net, eu com,

Każda ma inny adres ip, są na 5 róznych serwerach, 5 różne dns, domeny sa moje od 2011 - 5 sztuk, 4 ponad rok, 1 kilka miesięcy

Strony nie sa typowymi preclami, postawione sa na joomla 2.5 plus k2, Joomla 3.1. Każda ma inny szablon, sa to komercyjne szablony z RT, na starszych domenach inne. Do części stron podłączone sa narzędzia jak sh404sef lub RSseo, niektóre by udawać bardziej strony internetowe firmowe mają skrypty sklepu z kilkoma produktami, jedna ma system rezerwacji.

Tematyka różna od internetu przez budownictwo, ale interesują mnie trzy branże przemysł, informatyka, usługi hotelowe i medyczne.

Wymagania jakie stawiam:

Przez fakt, że jest to postawione na Joomla plus sh404sef plus K2 albo czysta joomla, niestety konieczne jest dodawanie ręczne, no i ważna jest umiejętność dodawania, fakt będa poradniki.

Tekst minimum 1500 znaków, jeden lub jeśli jest dłuższy 2000 znaków, 2 linki, teksty musi mieć sens i gramatyka jakoś ujdzie o ortografia. Warto dodać zdjęcie. Jełśli ktoś chce dodać arta jako artykuł do sklepu to niestety ale musi on być tak przygotowany aby wyglądało na opis produktu i zdjecie i tylko jeden link.z tej 10 tylko 3 mają taką możliwość

Zainteresowani, proszę o kontakt na priv, łacznie mam ponad 25 stron, ale na razie udostępniam tą 10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności