Skocz do zawartości

Ustawienia Meta Tagów sklepu

krzys20

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj w swoim sklepie zaczołem zastanawiać się nad tą zakładką i szukam pomocy co powinno być zaznaczone w tej sekcji Zawartość znaczników meta i Zawartość Meta w sekcji Head strony na tą chwile zaznaczone są pozycje które były zaznaczone od początku istnienia strony tylko nie wiem czy powinno być coś jeszcze zaznaczone.

Może ktoś ma pomysł.

epnsxs71t0mb.jpg

Sklep dla ludzi palących. Ocb sklep.

aby wprowadzić unikalność tytułów i opisów zaznacz "Zawartość znaczników meta: kategoria:, Nazwa Produktu:".

Dane te uzupełniasz przy edycji danego produktu.

Ustawienie te uaktywni Ci generowanie tytułów dla podstron kategorii oraz produktów.

na stronie głównej zostanie głównie zdefiniowany tytuł oraz opis.

Canonical dla strony głównej, podstrony masz w porządku.

Zaczołem szukać w necie opisu tego canonical i to chyba strzał w 10 bo od dłuższego czasu miałem w narzędziach dla webmasterów w Podwójne tagi tytułowe wszystkie strony w których na listach produktów miałem filtr ceny. Wiadomo różne rodzaje filtrów prowadzą do tych samych stron i jeśli dobrze wyczytałem to ten parametr niweluje ten problem.

Panowie dobrze rozumiem bo teraz każda strona posiada parametr

<link rel=”canonical” href '' = i tu jakiś adres mojej strony ''

Sklep dla ludzi palących. Ocb sklep.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności