Skocz do zawartości

Błędne indeksowanie podstron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem stosunkowo świeży w tym temacie więc proszę o pomoc. Stronka www.groenkwaliteit.nl składa się z kilkunastu zakładek i kilkudziesięciu zdjęć. W site maps zdjęcia mają dużo niższy ranking niz zakładki. Mimo to google przy wynikach wyszukiwania często zamiast zakładki podaje adres zdjęcia. Jak to zmienić?

• 2 tygodnie później...

Nie chce usuwać zdjęć. Chcę tylko żeby Google w wynikach wyszukiwania najpierw poazywało podstrony a nie preferowało zdjęcia - jak jest do tej pory. Strona jest o zakładaniu ogrodów i np jeśli wpiszę "projektowanie ogrodów" (oczywiście po Holendersku) jako wynik wyskakuje zdjęcie w którym jako opis została użyta fraza projektowanie ogrodów. Natomiast gdzieś daleko w wynikach jest zakładka która ma tytuł "projektowanie ogrodów" Jak to zmienić? proszę o pomoc.

Dla łatwiejszego zobrazowania sprawy jeśli wpiszemy frazę "tuinontwerp Heemstede" co oznacza projektowanie ogrodów w Heemstede jako pierwszy pojawia się link:

https://www.groenkwaliteit.nl/fotogalerij/kunstgras-tuinmebels-maken-tuinontwerp-heemstede-haarlem

natomiast ja osobiście :glupek2: wolałbym tego:

https://www.groenkwaliteit.nl/tuinontwerp/tuinarchitect-tuinontwerp-tuinontwerpbureau-tuinadvies-Haarlem-Heemstede-Bloemendaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności