Skocz do zawartości

Program do księgowości

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie prawdę mówiąc programy online nie przekonują - zawsze moje dane są u kogoś i nie wiem czy nie zostaną wykorzystane lub np. nie zostaną utracone podczas awarii.

Jeśli za to ktoś zna coś nie-online co jest godne polecenia i nie kosztuje 200 zł miesięcznie, to proszę o info :)

Tak jak kolega wyżej polecam FAKTURA VAT z rafsoft.net. W wersji z 2007 roku było trochę błędów których nawet ja nie mogłem znieść ale w wersji 2008 jest o wiele lepiej, program ma wszystko - druk do pdf, druki adresowe na koperty, własne logo na fakturze, zmiana tekstów na fakturze i wiele innych. Szablony są bardzo ładne - moi klienci sobie chwalą wygląd fakturek które są z tego programu. Polecam.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mnie prawdę mówiąc programy online nie przekonują - zawsze moje dane są u kogoś i nie wiem czy nie zostaną wykorzystane lub np. nie zostaną utracone podczas awarii.

Jeśli za to ktoś zna coś nie-online co jest godne polecenia i nie kosztuje 200 zł miesięcznie, to proszę o info :)

Tak jak kolega wyżej polecam FAKTURA VAT z rafsoft.net. W wersji z 2007 roku było trochę błędów których nawet ja nie mogłem znieść ale w wersji 2008 jest o wiele lepiej, program ma wszystko - druk do pdf, druki adresowe na koperty, własne logo na fakturze, zmiana tekstów na fakturze i wiele innych. Szablony są bardzo ładne - moi klienci sobie chwalą wygląd fakturek które są z tego programu. Polecam.

A jak wygląda sprawa aktualizacji - jeśli wiecie? Co roku trzeba kupować nową wersję albo wykupywać aktualizację czy aktualizacje są darmowe dożywotnio. Byłem dzisiaj na stronie tego programu - w sumie screeny i opisy wyglądają dosyć zachęcająco, a trzeba by było za jakiś czas się w końcu bardziej zautomatyzować dlatego pytam :)

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

A jak wygląda sprawa aktualizacji - jeśli wiecie? Co roku trzeba kupować nową wersję albo wykupywać aktualizację czy aktualizacje są darmowe dożywotnio. Byłem dzisiaj na stronie tego programu - w sumie screeny i opisy wyglądają dosyć zachęcająco, a trzeba by było za jakiś czas się w końcu bardziej zautomatyzować dlatego pytam ;)

Generalnie masz dostęp do aktualizacji do końca roku ale ja nie miałem problemu gdy zainstalowałem wersję 2008 (kupowałem 2007) - dostałem od autora nowy kod licencyjny i wszystko gra ;)

• 5 tygodni później...

Tez mam problem z wyborem programu.

Czy opcja stworzenia sobie wzorów i makr w excellu open offica ;-) Jest dobrym rozwiązaniem? Skłaniałbym się ku tej opcji. Stworze sobie wzór F-Vat ... a póżniej bede sobie sam analizy, kartoteki tworzył...

Co o tym sądzicie? Lepiej kupic program czy samemu sobie w open-office tworzć? Nikt sie do tego nie przyczepi?

EDIT: Probemy z baza PiO

pakiety biurowe nie sprawdzają się w momencie wystawienia więcej niż jednej faktury w miesiącu

Ja polecam EuroFaktura

to prawdziwy kombajn (różne waluty, cenniki, grupy klientów, gotowe szablony faktur itp. itd.)

do wystawiania FV jest super w dodatku za darmochę

na początku trochę nieczytelny, ale i tak dla mnie jednym słowem CZAD

doinstalowujesz PDFcerator i możesz "drukować" faktury w pdf

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

• 11 miesięcy temu...

Korzystam

;) Ja korzystam z programu Faktura Small Business i mogę go polecić jako program do wystawiania faktur Vat. Ma kontrole płatności, możliwość wysłania wystawionej faktury mailem do klienta w formacie PDF, HTML, JPG oczywiście sami wybieramy w jakim formacie ma zostać wysłana faktura. Program przejrzysty i czytelny no i w dobrej cenie. Strona gdzie można pobrać demo to: www.mega-tech.com.pl

faktura_box.gif

Pozdrawiam

Faktura Small Business - Program do faktur

Rachunek Small Business - Program do wystawiania rachunków uproszczonych

ja mogę polecić ten program https://www.fakturaibiznes.pl/

bardzo łatwy w obsłudze i ma spore możliwości

i co najważniejsze bardzo łatwo dokonać backup danych

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

A możecie polecić jakiś program do fakturowania online/offline, który można w prosty sposób zintegrować ze sklepem internetowym?

Znalazłem wfirma.pl z ich API, ale nie mają pewnej potrzebnej mi funkcji (2 wzory faktur dla dwóch rodzajów działalności).

MM

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Zakupiłem Faktura Small Business

Brakuje jednego - możliwości edytowania formularza faktury.

I upierdliwe jest wybieranie nr rachunku bankowego przy fakturze przelewowej - nawet jeśli w bazie dodany mamy tylko jeden numer konta. Co gorsze jeśli nie wybierzemy tego numeru faktura i tak się wydrukuje - ale wówczas nie będzie wskazanego rachunku na fakturze.

Ja korzystam z Subiekta GT jest płatny ale możliwości jakie oferuje są warte jego ceny. Poza tym jest kompatybilny z programem Sello.

Jeżeli ktoś wystawia przedmioty również na allegro, polecam!

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności