Skocz do zawartości

Program do księgowości

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja zastanawiam się nad Lefthand Mała Księgowość. Co o nim myślicie? Ktoś używa? Za darmo mozna uzywac wersje adware.

Mam, używam od kilku lat, mogę polecić. Co do sposobu obsługi to nie powala intuicyjnością, ale za to program chodzi na linuxie. Już nie ma wersji adware - kiedyś była, ale teraz jest już tylko trial. Ja mam licencję, gdyż nie była droga.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

a może by tak raks ? kompleksowa obsługa firmy, ale oczywiście wszystkich modułów kupować nie trzeba, tylko te, które potrzebne. Plus taki, że jak zajdzie potrzeba, to można rozbudować o dodatkowe moduły i mamy wszystko ładnie zintegrowane i do tego mamy sporo funkcji dostępnych przez net.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Testowałem różne programy, ale najbardziej podoba mi się PAKIET PRZEDSIĘBIORCY - FAKTURA VAT. Używam go od prawie dwóch lat i jestem bardzo zadowolony. Można go pobrać stąd:

Ładna reklama :)

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

• 3 miesiące temu...
Tym co mają Lefthand e-faktura polecam zmianę softu. Chciałem sobie starą wersję uaktualnić do najnowsze i okazało się, że program nie jest już rozwijany i w styczniu będzie problem, bo nie można zmienić stawki VAT na 23% !!!

Właśnie , znacie jakiś prosty program do faktur w którym można zmienić stawkę ? ( z obsługą pdf )

Ja korzystam z Lefthand Mała Księgowość - płatny około 200 zł płaciłam. Ma obsługę faktur seryjnych, działa pod Linuksem, ma faktury w pdf i KPiR.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

• 3 tygodnie później...
Tym co mają Lefthand e-faktura polecam zmianę softu. Chciałem sobie starą wersję uaktualnić do najnowsze i okazało się, że program nie jest już rozwijany i w styczniu będzie problem, bo nie można zmienić stawki VAT na 23% :rtfm:

Właśnie , znacie jakiś prosty program do faktur w którym można zmienić stawkę ? ( z obsługą pdf )

Właśnie ostatnio znalazłam, możesz ściągnać z www.fajny-program.pl. Ma pdf, jest darmowy, sam ustawiasz stawki VAT, możesz dodać logo. Ma zaliczki (ich rozliczanie), korekty nawet noty.

Nawet obsłuży kilka moich firm. No i dla mnie najważniejsze, jest pod WINDOWS 7.

Mam pytanie?

Znalazłam po instalacji pliki raportów faktur o rozszerzeniu .rdlc może ktoś wie w czym to można edytować? Zależy mi na zmianie samego druku FV?

Ja używam Faktura 1 Plus.

Darmowy, można dowolnie modyfikować fakturę, prowadzić bazę klientów, zestawienia itp.

Na stronie jest do pobrania z niezmienionymi stawkami, ale wystarczy napisać do autora i podsyła aktualne pliki.

Brakuje w nim tylko exportu do pdf, i denerwuje brak możliwości edycji już raz wystawionej faktury.

Ale można się do tego przyzwyczaić :)

https://www.tgsoft.pl/FakturaExpress.aspx

Testowałem różne programy, ale najbardziej podoba mi się PAKIET PRZEDSIĘBIORCY - FAKTURA VAT. Używam go od prawie dwóch lat i jestem bardzo zadowolony. Można go pobrać stąd:

Przyspamował, ale całkiem dobrze to wygląda, jutro potestuję demo. Dziś testowałem demo programu Fajna Faktura i chyba zdecyduję się kupić, zwłaszcza że cena jest bardzo niska. Zobaczę jeszcze jak jutro potestuję ten Pakiet Przedsiebiorcy, zależy mi też na KPiR, ale bez miliona dodatkowych opcji - ten program ze "spamerskiego" postu na screenach wygląda całkiem ok. Może ktoś jednak poleci jakieś inne wygodne KPiR?

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności