Skocz do zawartości

Program do księgowości

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Dla celów księgowości trzeba wydrukować sobie kopię niestety, tak samo trzeba sobie drukować "eko-faktury" przysyłane przez kontrahentów niestety.

Testowałem wiele różnych programów, ale jak dotąd najlepsze usability ma według mnie wfirma, także mogę śmiało polecić.

Brakuje mi tylko chyba wystawiania paragonów jak z kasy fiskalnej. Podoba mi się również integracja z Postivo - to jak komuś się nie chce samemu chodzić na pocztę i przyklejać znaczków na koperty z fakturami :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Witam

Z jakich programów do faktur korzystacie?

I jeśli wystawiacie komuś fakturę przez internet to fizycznie ją sobie drukujecie i chowacie czy nie jest to wymagane przechowywanie tego?

Ja polecam program www.ifaktura.eu - faktury, magazyn, kontrahenci i kpir, pierwsze 3 miesiące za darmo. :)

https://rafsoft.net/

polecam wersję standard - 99 zł brutto za program.

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

• 1 miesiąc temu...

Ja testując darmowe rozwiązania wybrałem Faktura 1! Plus, inne albo mi nie odpowiadały pod względem obsługi, albo nie działały na Windows 7. W sumie ma wszystko czego mi potrzeba oprócz możliwości ustawienia dowolnego formatu numerowania faktur. Dużym plusem jest na pewno możliwość stworzenia/edycji dowolnego projektu wyglądu faktury, nawet chwile przed wydrukiem. Można dodać własne logo, dopiski, zmieniać formatowanie tekstu, korzystać z wbudowanych, gotowych makr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności