Skocz do zawartości

Program do księgowości

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Witajcie!

Na wstępie zaznaczam, że nie jest to spam, nie próbuję też w podstępny sposób reklamować aplikacji, ale otwarcie zaprosić Was do przetestowania, myślę godnego zainteresowania programu do faktur, którego jestem współautorem.

System ma swoje korzenie w 2007 roku i został napisany na potrzeby własne. Aktualnie pojawiła się wersja oznaczona numerkiem 3. Aplikacja została zbudowana od zera biorąc pod uwagę dotychczasowe doświadczenia.

W dużym stopniu umożliwia użytkownikowi personalizację: wygląd faktur, numeracja, bazy kontrahentów, usług, terminów płatności, vatów, uwag do dokumentów, oznaczeń ich na liście faktur... Ogólnie rzecz biorąc ma naprawdę dużo przydatnych funkcji. Zaznaczam, program piszemy również dla siebie, więc dokładamy starań aby wszystko było cacy

Odnośnie bezpieczeństwa: kopie zapasowe co 24h, certyfikat SSL, baza danych szyfrowana AES 256bit, brak możliwości łączenia rekordów ze sobą - brak jawnych relacji, no i na koniec rozwiązania w całości autorskie, brak dostępu do kodu osób trzecich.

W aplikacji jest także mini forum, gdzie zarówno admini jak i inni użytkownicy mogą odpowiadać na pytania i pomagać innym userom.

Program można testować przez 60 dni za darmo, później to koszt 3zł miesięcznie netto. Śmieszna cena, ale liczymy, że kiedyś uzbieramy te 10000 firm i będziemy na tym zarabiać

Zapraszam raz jeszcze: www.fakturki24.pl

P.S. Aktualnie trwa promocja Można zyskać kolejne 2 m-ce gratis - szczegóły po zalogowaniu ;)

Witam,

korzystam z programu Faktura iBiznes od kilku dobrych lat. Nie wykorzystuję go w pełni - stany magazynowe mnie nie interesują, ale ma bardzo przydatne funkcje takie jak wydruki zestawień w dowolnej konfiguracji i co istotne śledzenie rozrachunków z kontrahentami.

Pomoc techniczna sprawna w razie zawirowań Panowie pomagają bez zbędnego ociągania się.

Pozdrawiam

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

• 2 tygodnie później...

używam i-faktura.pl i muszę przyznać - że nic więcej mi nie potrzeba - w naszej branży np. magazynówka jest zbędna. Co do płatności to coś około 50pln za rok kosztuje korzystanie z ich serwisu.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

ja używam (cdn) comarch optima od kilku lat.

poza tym zaletą każdego płatnego programu z dobrej półki są aktualizacje zgodne z przepisami i support telefoniczny i mailowy, szczególnie jak prowadzi się samemu księgowość. (miałam kontrolę z US, księgowości się nie uczyłam w szkole i było ok :))

a faktury trzeba mieć wydrukowane, tak samo jak rejestry VAT, kpir, spis wyposażenia, ŚT, itp.

Kontroli nie obchodzi czy fakturę drukujesz z systemu czy z worda.

Pozdrawiam,

Edyta

https://wydawnictwo-flosart.pl (poezja i książki dla dzieci. przełom roku pierwsza premiera )

a co to za wynalazki o sap'ie nikt nie słyszał ? ;)
O SAPie slyszało na pewno wiele osób, ale ze znanych corpo. To najdroższe i najlepsze chyba rozwiązanie.

Forum biznesowe kasowy dla przedsiębiorców i investorów internetowych.

Można mnie także znaleźć na regionalnym: Poznań Forum.

• 1 miesiąc temu...

Mogę polecić nasz program do wystawiania faktur online - fakturownia.pl . Staramy się aby był to najprostszy a zarazem w pełni funkcjonalny program do faktur w polskim internecie.

Witam

Z jakich programów do faktur korzystacie?

I jeśli wystawiacie komuś fakturę przez internet to fizycznie ją sobie drukujecie i chowacie czy nie jest to wymagane przechowywanie tego?

• 1 miesiąc temu...

Ja osobiście polecam Faktura Small Biznes, kiedyś korzystaliśmy i byliśmy bardzo zadowoleni. Aktualizacje częste, program prosty w obsłudze.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Szukasz programu do wystawiania dokumentów sprzedaży?

Polecam Fajny Program.

Możesz testować go przez 75dni, jeśli się spodoba po rejestracji otrzymasz darmowy klucz na kolejne 12 miesięcy. Cennik dostępny na stronie.

Nic nie ryzykujesz. Sprawdź i oceń może przypadnie Ci do gustu. Mile widziane wszelkie uwagi.

Naszym Wyznacznikiem Jest Twoje Zadowolenie

link: Fajny-Program.pl

Ja szukając odpowidniej aplikacji do wystawiania faktur, zboczony na punkcie własnej wygody informatyk - chciałem postawić na rozwiązaniu internetowym. Żadnych cudacznych desktopowych klientów, wszystko przez WWW. Zastanawiałem się nad kilkoma rozwiązaniami ale ostatecznie padło na wFirma.pl

Polecam wszystkim laikom, interfejs jest bardzo prosty i przyjemny, więc nie trzeba posiadać specjalnych umiejętności księgowych. Cena w optymalnym pakiecie to 100zl/rok. Jes także wersja dostępna za darmo, aczkolwiek mało wygodna (brak chociażby bazy klientów).

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności