Skocz do zawartości

Program do księgowości

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja od wielu lat korzystam z programu Faktura Express - świetny, prtosty w obsłudze program do wystawiania faktur. Zacząłem go używać bo był dołączony do jakiejś gazety na CD, potem zmieniła się stawka vat i byłem zmuszony kupić nową wersje już płatną. W każdym bądź razie mogę go śmiało polecić, a wcześniej kilak już programów miałem okazje testować, które niestety się nie sprawdziły..

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Polecam wszystkim oprogramowanie Firmatec. Znajdziecie proste i przejrzyste programy zaczynając od wystawiania faktur poprzez gospodarkę magazynową aż do pełnej wersji obsługującej sklepy, komisy, serwisy a także integrację ze sklepem internetowym Prestashop. Ceny jak na możliwości programu są bardzo atrakcyjne.

Przed zakupem można wypróbować w pełni funkcjonalne demo, które po 30 dniach można aktywować do wersji pełnej nie tracąc przy tym wcześniejszych danych.

W przypadku zainteresowania służę pomocą.

Polecam serwis - Efaktury.org - program posiada bazę faktur, kontrahentów, produktów oraz umożliwia wystawianie wszystkich rodzajów dokumentów księgowych.

Program do faktur - wystawiaj za darmo faktury i rachunki - www.efaktury.org

Odszkodowania Piotrków - wywalczymy Twoje odszkodowanie - www.odszkodowania24.com.pl

Radca prawny Piotrków - obsługa prawna firm - www.ksiazek.net.pl

Ktoś już pisał wcześniej ale warto jeszcze polecić Systim (www.systim.pl), jak dla mnie najlepszy program bo ma dużą funkcjonalność ale jednocześnie jest bezpłatny dla młodych (i - jeszcze - mało zarabiających firm). Obsługa jest naprawdę intuicyjna i od pierwszego zalogowania zaraz wiedziałem jak się toto używa ;)

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

polecam: ++Faktury 2012, wygląda jak windows 7, bardzo przyjazny, jak masz problem z czymś wystarczy machnać maila do nich, używam od 3 lat wcześniej miałem wersje 2009, na małą działalność wystarczający.. więcej to już trzeba zatrudnić kogoś ;)

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

• 10 miesięcy temu...

Cześć,

Prowadzę jedno osobowa działalność gospodarczą. Szukam programu do wystawiwania, ewidencji faktur. Ponadto kilometrówka oraz KPiR. Czy ktoś z Was może polecić program ? Korzysta ktoś z programów online np. iFirma czy wFirma ? Nie za bardzo chce przechowywać takie informacje online jak faktury czy stan konta. Jakie jest Wasze zdanie ?

Pozdrawiam

z moich testów wynika ze obecnie chyba infakt jest najlepszy jak chcesz mam refa, wszytko masz na serwerach online ( to plus a nie minus), nie martwisz się że znikną FV a stan konta nie musisz podawać, ogromny plus jest ze sprawdzanie powiązane z www.stat.gov.pl/regon wpisujesz NIP (captcha ręcznie) i masz wszystkie dane zaimportowane, niema możliwości zrobić pomyłkę w danych klienta. Od klienta potrzebuje tylko NIP i e-mail resztę soft robi sam. Można wysyłać FV nie tylko na e-mail a i pocztą. Wystawienie FV to parę sekund.

https://www.infakt.pl/polec/infakt/DjENP1xrVjgGPFMx/aW52b2ljaW5nOG0xMg==/link

link bez refa

https://www.infakt.pl/

Możesz zamówić u nich usługę księgowego tez. Ja nie korzystam z ich księgowych, ale blog czytam bardzo dobrze tłumaczą nowe interpretacja w prawie podatkowym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności