Skocz do zawartości

BaseSystem - zaplecze na bazach danych

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

@gaijin

Kupiłeś o 14:34, a o 18:04 piszesz że nic nie działa, maila żadnego od Ciebie nie otrzymałem. Napisz na spokojnie i sprawę rozwiążemy, a jak będziesz chciał to Ci zwrócę pieniądze :).

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

@gaijin

Kupiłeś o 14:34, a o 18:04 piszesz że nic nie działa, maila żadnego od Ciebie nie otrzymałem. Napisz na spokojnie i sprawę rozwiążemy, a jak będziesz chciał to Ci zwrócę pieniądze :).

Skrypt, a raczej bezużyteczny bubel, kupiłem wczoraj o 14:36 zainstalowałem po godzinie 15 i natychmiast napisałem na Twój oficjalny mail, podany na stronie, wiadomość z opisem błędów, równocześnie pisząc pw tutaj na forum. Napisałeś mi dopiero dziś około 15 (mimo tego, że na forum zalogowałeś się już po 6 rano), że żadnego maila nie dostałeś i prosisz o dostęp do serwisu, a ja natychmiast Ci go wysłałem. Nadal, mimo upływu 24 godzin skrypt nie działa, a wsparcie to śmieszna przepychanka pt " nie ten mail, ten firmowy nie działa, pisz na inny" z zerowym efektem. Zwrot kasy za skrypt to za mało. A co z domeną, dobrą z historią dodam, która z chwilę zostanie uwalona przez niedziałające odnośniki ? A co z moim czasem ? Z takim podejściem do klienta sugeruje pilną zmianę ostatniego członu nazwy Twojej firmy z *.pro na *.megaamatorskie, Kupuje wiele skryptów z ogłoszeń publikowanych na tym forum i z reguły dostaje produkt spełniający moje wymagania i wykonany w wysokiej jakości. Organicznie jednak nie lubię zlewania klienta przez sprzedawcę , który zostawia u niego li tylko przysłowiowe 5 zł i dostaje w zamian bezużyteczny bubel i ostentacyjny brak zainteresowania jego problemem.

Z tego co widzę to nie ustawiłeś wildcardu dla domeny, dlatego nie pobiera cssów (brak szablonu) i nie działają linki, które odwołują się do subdomen, które teraz u Ciebie nie działają.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Z tego co widzę to nie ustawiłeś wildcardu dla domeny, dlatego nie pobiera cssów (brak szablonu) i nie działają linki, które odwołują się do subdomen, które teraz u Ciebie nie działają.

Ustawiłem wildcard dla domeny. Szablon działają ale nie działa 50 % linków do subdomen i 100 % linków kategorii w subdomenach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności