Skocz do zawartości

site: w G, coś się dzieje?

WI777

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

O czym wy mowicie przeciez caly czas co kilka godzin zmienia sie liczba IP na roznych DC?

Przynajmniej u mnie roboty szaleja i jedza sstrony, w miesiac 11k i rosnie co kilka godzin.

Mówimy o tym ze niektorym osobom google wyindeksowalo serwisy prawie do zera (u mnie do 500 podstron z 30k) i przez kilka miechow nie indeksowalo praktycznie wcale. Np u mnie od kilku miesiecy wogole nie widzialem skoku nawet o +200 podstron, ciagle widzialem granice 500-600 i ani podstrony wiecej. Delikatny skok w indeksacji zaczynam zauwazac dopiero od kilku dni, jest powolny wiec zobaczymy...

U mnie skok w zaindeksowanych podstronach olbrzymi. Pare tygodni temu google wyindeksowało 70% podstron, a dzisiaj te podstrony wróciły dodatkowo z 40% nadwyżką :) Mam nadzieje, ze będzie już tylko lepiej :)

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Więc chyna tylkjo ja mam pecha. Z 18 000 zrobiło się 700 i ciągle jest mniej.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Kurka no dzisiaj to mi jedna strona wypadla z google a była na 8 miejscu a druga z 6 miejsca poszła na 101

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności