Skocz do zawartości

site: w G, coś się dzieje?

WI777

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja obserwuje teraz jakieś zupełnie kosmiczne wyniki, Na frazy które zawsze sprawdzam, i na których byłem na pierwszych miejscach teraz poleciały gdzieś od 10-ciu w duł do (nie wiem jak daleko) a w tym miejscu pojawiły się katalogi i strony jakieś śmiecie. Co jest o tyle dziwne ze na te słowa to same mocne strony były po Pr 5 i 6 strony paru letnie. A tu na pierwszych miejscach są katalogi i strony z Pr 0.

Mam nadzieje ze to się szybko zmieni bo będzie lipa ja nie wiem.

Dziwi mnie tylko jeden fakt - dlaczego akurat moje 3 domeny poleciały w dół.Przecież inne się wspieły.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

a czy przypadkiem stronki , które poleciały Wam w dół nie były dopalane linkorem ? bo jeżeli tak to jest duże prawdopodobieństwo, że zniżka to efekt ostatnich kłopotów linkora

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wręcz przeciwnie na jednej stronie mam jedne hasła dopalane linkorem, a inne pozycjonowane w naturalny sposób i właśnie tam gdzie linkor wszystkie strony są na swoich miejscach, gdzie naturalnie, spadki. Dodam że to jest już dwu letnia domena z pr 5 i jest dość mocna zawsze była na pierwszych miejscach na większość słów kluczowych. Wątpię też że to nagle jakieś filtry czy cos to musi być coś innego.

M@k: u mnie podobnie, dwuletnia domenka, w miarę mocna(pod 3 pozycjonowane keywordy wyprzedzały mnie tylko domeny z lat 1999-2001, do tego należące do dużo większych firm od mojej) aż tu nagle wypadam na pozycje ok. 50-60 :).

imho powinnismy poczekac :(

3 domeny poszy w gdzies daleko byly we wszystkich frazach w pierwszej 10 co sie dzieje? Jak to sie nie zmieni w ciagu kilku do to nie wiem co poczne juz zaczynam panikowac

to 64.233.189.104 zachwuje jako takie wyniki reszta padaka sprawdzam przez mcdara to pokazuje na niektore slowa miejsca 5-10 ale na googlu tego nie ma :/

Zawsze twierdziłem, że jak są jakieś zmiany to łatwiej sprawdzić dlaczego podglądając strony które poszły w górę niż pospadały. A z tego co ja widzę w górę poszły strony, które mają sporo zaindeksowanych podstron.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

hmmm no moze jednak cos w tym jest, moje forum wskoczylo na 3 pozcyje z 5 pod 1 z fraz. :jezyk1:

ps. wpiszcie w google "Pomoc IRC" moja stronka irc.info.pl kolo 5 miejsca a linkow z fraza Pomoc IRC kolo 100, kiedy te strony ktore mnie wyprzedzily maja tylko pare linkow, a moja strona nie ma zadnych tylko strona glowna z mala iloscia tekstu.

Podaj serpy jak możesz bo może to być nie tyle sprawa większej ilości zaindeksowanych podstron ile np zwiekszenia wartości internal linkingu.

To taki przykład. Mój kamyczek w ogródku podejrzeń :jezyk1:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności