Skocz do zawartości

site: w G, coś się dzieje?

WI777

Rekomendowane odpowiedzi

To ja też coś nasmaruje

sytuacja wygląda tak jak by google wracało do stanu z przed stycznia kiedy zaczeło się ostre mieszanie.

Obserwuje kilka stron i od ok 4 m-c mieli ustabilizowaną sytuacje cały czas te same wyniki

teraz ich site wskazuje wzrost tak o ok 10 k tak więc chyba się coś zmienia

u mnie też wyniki od tygodnia cały czas takie same 117 k i zero zmian był nagły przyrost tak tydzień temu do 160 k a później w dół i teraz wygląda że tak już zostanie

może koniec nerwówki :jezyk1:

jak dla mnie już niech się nic nie zmienia chyba że to cisza przed ..........

decent

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

raczej nie to. mam różne stronki. niektóre dopalane tylko katalogami, inne wcale... i nie ma też zasady które pospadały - niektóre utrzymały pozycje, inne poleciały.

jakiś dziwny ten update. nic narazie logiczne nie widze.

trzymają się nieźle subdomeny tak patrzę.

Mnie powyprzedzały takie właśnie strony, rzucam kamyczek do ogródka podejrzeń tylko

Jedna z moich stronek straciła całą masę site`ów i tak się złożyło, że poleciała również w dół o kilka pozycji... Może coś w tym jest.

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Słuchajcie czy te skoki wyników to juz u was sie ustabilizowały >nie wiem czy te pozycje mozna uznać za stałe ?

Bo mi wszystkie domeny poleciały o 100-200 pozycji w dół.

Linkowałem je tylko przez katalogi 5-10 wpisów dziennie i wyglada mi to na filtr - jestem wkurzony na maxa

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Bo mi wszystkie domeny poleciały o 100-200 pozycji w dół. Linkowałem je tylko przez katalogi 5-10 wpisów dziennie i wyglada mi to na filtr - jestem wkurzony na maxa
I jak, wróciło do normy?

Ciekawe, ja też zauważyłem, że masowe dodawanie do katalogów zaczęło jakby obniżać pozycje, zwłaszcza starych stron. Ale może to też przejściowe?..

Witam!

U mnie site niestety jeszcze nie wróciło do "normy" chociaż już jest lepiej. Co do katalogów to myślę, że to niemożliwe i raczej nigdy tak nie będzie. Gdyby tak było możliwym stałoby się depozycjonowanie stron.

--------------------

iconm.gif - Metallica

... dodaje do kolo 100 katalogow dziennie od paru dni i ...

Co zrobisz za dwa tygodnie? Wyhamuj trochę :hello:

P.S. W G. ogólna tendencja to delikatne wzrosty site:, prawdopodobnie G. jest zajęty przeliczaniem Page Ranka po nieudanej próbie eksportu sprzed kilku dni, a potem może już być tylko gorzej ... :rotfl:

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Wracając do PR to jednej z moich stronek z PR5 spadło na PR0 :hello: Co to ma być? Mam nadzieję, że tak nie zostanie...

--------------------

iconm.gif - Metallica

Witam,

hehehe, google coraz bardziej mnie rozpierd..., mam 4 letnia domene, daaawno temu ustawilem na niej jakis darmowy skrypt domoza, byl chyba przez pol roku, potem go usunalem. Przez ponad 3 lata nie bylo go w site, calkowicie zostal wyindeksowany. Teraz patrze.... i jest :D!;)!;)!:)!:):blink:

To jak dlugo google trzyma to co kiedys poindeksowalo? :)

@jamesisko> mam dokladnie to samo. Zainstalowalem z rok temu dmoza, po pol roku usunalem i od tamtej pory jest normalna strona, a on mi od tygodnia (albo i wiecej) pokazuje index z dmozem.

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności