Skocz do zawartości

Jakość katalogu czy cena wpisu co ważniejsze?

Wicherok

Rekomendowane odpowiedzi

wolę nie mieć linków wychodzących (poza moim)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@MGreg i @golum - źle zrozumieliście moje pytanie (albo źle je sformułowałem), dla jasności chodzi o 1 ten sam katalog i 2 opcje wpisu:

A - bez linków wychodzących na podstronie wpisu za 6zł

B - z 5 linkami wychodzącymi na podstronie wpisu za 2zł

Więc jaki wariant wam bardziej by odpowiadał?

multikonto

a) bez linków wychodzących na podstronie wpisu za 6zł

Może jestem nie w temacie ale po kiego mi wpis w katalogu bez linka wychodzącego? Jeśli ma z tego wychodzić link do mojej strony to jest ok. Jeśli chodzi o Twoje pytanie przydałoby się więcej info. Jednak zazwyczaj jakość odpowiedzi zależą od jakości pytania, zauważ.

e: Dobry wieczór @golum, dzięki za wyjaśnienie ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności