Skocz do zawartości

Zamknięte tematyczne blogi.

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

Noszę się z zamiarem utworzenia grup blogów tematycznych.

Nie chcę do końca zdradzać koncepcji.

Główne założenia są takie.

Teksty zarówno z linkami jak i bez linków.

Blogi żywe, publikacja co kilka dni.

Teksty pisane na każdego bloga osobno. Bez synonimów.

Domeny po przechwytach.

Różne rodzaje linkowania.

Grupy blogów niewielkie, po kilka kilkanaście sztuk na daną tematykę.

Domeny po przechwytach. Dla tych których to interesuje PR od n/a do 2.

Domeny tematyczne.

Na pierwszy ogień kategoria finanse i nieruchomości/wnętrza.

Koszt wpisów około 30-40 zł netto za 10 blogów. (bardziej 40). Cena zawiera oczywiście artykuły.

Byliby jacyś chętni?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Byliby jacyś chętni?

Z całą pewnością

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Byliby jacyś chętni?

Z całą pewnością

Ale nakręciłeś koniunkturę :)

Precle tematyczne tak ale zależy z kim i gdzie ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ale nakręciłeś koniunkturę

Wszystko zależy od jakości tekstów i wyglądu serwisu, na chwilę obecną normą niestety jest precel srecel z napieprzanymi z metra ciętymi tekstami pisanymi na siłę :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jeżeli to będzie wyglądało na normalną stronę o konkretnej tematyce, a nie na precla (20 postów, pod każdym "read more" po 400 znakach, w poście 1-2 linki df, z boczku kategorie i popularne wpisy) to może uchowa się dłużej i jakiejś mocy nabierze. możnaby po jakimś czasie zamknąć blogaska, coby nie zbierał więcej wpisów z linkemi i niech sobie wisi. poza tym kto wie co to będzie za pół roku :)

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

Nie mam przekonania co do tematycznych precli. Sam mam taką grupę, moc jak na moje potrzeby w sam raz. Jednak mam wrażenie, że ich siła zależy od włożonej w nie pracy. Dopracowanie strony, optymalizacja, dobre teksty pisane z palca, mało linków wychodzących, jednym słowem unikalość połączona z jakością. wychodzi na to, że precel jak kochanka dopieścisz masz satysfakcję. Więc wychodzi na to, że to nie precle tylko blogi.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

cel jest ten sam i jest on wiadomy

dlatego właśnie będzie

"zauważony"

i to niestety prędzej ... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności