Skocz do zawartości

Zamknięte tematyczne blogi.

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

n

Możesz jeszcze zastanowić się nad urozmaiceniem skryptów

od samego początku planuje różne

Pewnie się kilku chętnych znajdzie, ale raczej mniej niż więcej.

Być może, ale jak dla kogoś 4 zł za artykuł na żywej stronie to dużo to ja tam nie mam zamiaru nikogo przekonywać :)

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

dzis zeby nie wpasc w lapy recznych dzialan, to takie blogi powinny miec 10 artow bez linkow przypadajacych na 1 art z linkiem

Skąd te herezje ? :D

Być może, ale jak dla kogoś 4 zł za artykuł na żywej stronie to dużo to ja tam nie mam zamiaru nikogo przekonywać

Moim zdaniem i tak za tanio, zakładając dobrą treść

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A ja się zastanawiam ostatnio nad czymś innym.

Czy jest sens dalej preclować jeśli google zwraca coraz bardziej uwagę na tematykę stron z których linkujemy. W tej sytuacji pozostają właśnie taki precle tematyczne.

dzis zeby nie wpasc w lapy recznych dzialan, to takie blogi powinny miec 10 artow bez linkow przypadajacych na 1 art z linkiem

Jeżeli podwyższyłby cenę do 13 zł to za 10 zł może już kupić artykuł. A 3 złote zysku zostaje. Co prawda niebędzie 10 do 1 ale 1 do 1.

https://kamilkuczynski.com/kurs.html -kurs angielskiej wymowy: "7 zasad efektywnej nauki angielskiej wymowy"

jeśli google zwraca coraz bardziej uwagę na tematykę stron z których linkujemy

Może nie tyle na tematykę co na treść i wygląd i wcale nie chodzi o merytorykę tej treści ale o jej formę bardziej (żeby nie było mam na myśli zapleczówki)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jakoś serwisu za tak niskie stawki będzie wątpliwa tak samo jak jego podlinkowania.

Zobaczcie stawki jakie ma nexcontent. Obecnie mam tam 3 propozycje i najniższa jest powyżej 30 zł.

Na w miarę dobry artykuł policzmy 10 zł. Do tego na 1 artykuł niech będą ze 2-3 bez linków.

To już daje 30-40 zł. Wiem, że te bez linków leżą w gestii admina serwisu, ale działa na korzyść wszystkich dodających i powinno być kosztem wspólnym.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Czy jest sens dalej preclować jeśli google zwraca coraz bardziej uwagę na tematykę stron z których linkujemy. W tej sytuacji pozostają właśnie taki precle tematyczne.

Problem tematyczności linków przewija się od bardzo długiego czasu i jest podobny to rozważań co było pierwsze kura czy jajo. Jak już to liczy się różnorodność by system był ciężki do wykrycia (tak jak wspominali poprzednicy, wygląd, serwer, długość artykułu, czas zakupu domeny, dane dns itp.) i wyglądał jak normalny blog (i bez przesady z tą perfekcją bo nie każdy webmaster tworzy idealną stronę).

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Tak pod dyskusję, ta strona nigdy nie będzie już preclem :). Przy okazji mogę ją komuś sprzedać jak ktoś chce :D

https://architektpozaarchitektura.pl/

Strona wizualna, jak oceniacie? Formatowanie tekstu jest do poprawy, co jeszcze?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności