Skocz do zawartości

Zamknięte tematyczne blogi.

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ech, mam taką grupę blogów na autorskim skrypcie, zamkniętą, tylko dla mnie, itd. itd. cała grupa porozrzucana po różnych hostingach, dedykach itd. itd. itd. wszystko ściśle tajne i tylko do użytku własnego; słowem: "ręczna robota Franza Jagera z Berlina" jakby to powiedział Egon Olsen;

no i wczoraj dostałem negatywną odpowiedź na prośbę o zdjęcie filtra, i jednym z przykładowych złych linków, był właśnie link z jednego z tych blogów - dodam, że ten akurat blog był stawiany w wakacje, na początku sierpnia i jestem trochę w szoku, że już "podpadł" :/

no i wczoraj dostałem negatywną odpowiedź na prośbę o zdjęcie filtra, i jednym z przykładowych złych linków, był właśnie link z jednego z tych blogów -

Jak już złapiesz filtra, to obojętne jak poukrywane masz zaplecze, przecież wtedy mogą Ci "przywalić" za każdy link jaki masz, bo mają wszystko na tacy :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Podziękujmy sobie sami bo zgłaszając w panice do disallow linki "jak leci" pomogliśmy w budowaniu poprawki do algorytmu . Poprawki która jak każda wcześniejsza obarczona jest marginesem błędu. Podobnie było i jest ze "szkodzeniem linkami" oraz wieloma innymi sprawami.

Dodatkową kwestią jest to, że parametrów decydujących o "złym linku/miejscu" jest więcej niż kilka i nie można zdecydowanie określić na jakiej podstawie link został uznany za bee. Bazowanie na jednym z parametrów prowadzi do błędnych wniosków.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Komu mam więc podziękować?

Wszystkim "pozycjonerom", nawet mi chociaż nie skorzystałem z tego narzędzia (jeszcze) ani razu.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jesu, jak już jest, że nie naturalny link tzn. że śmieciowy? Może być link z PR5-8 nawet i uznają go za nienaturalny. Ludzie, dziwicie się jak macie tam sam anchor? Albo link w side-wide (sam anchor + 7/8 linków obok siebie - poezja)

P.S ja używam, używałem (przeważnie komentarze SB, XR profile zagraniczne praktycznie wszystko lub z anchorami), ogolnie katalogi zmieniam anchor i po problemie, przy preclach da sie nameczyc

Podziękujmy sobie sami bo zgłaszając w panice do disallow

O wypraszam sobie, nie wysłałem ani jednego zgłoszenia. Komu mam więc podziękować?

Komu mam więc podziękować?

Wszystkim "pozycjonerom", nawet mi chociaż nie skorzystałem z tego narzędzia (jeszcze) ani razu.

ja też nie używałem, ale podziękowania zawsze przyjmę ;) dzieci z kwiatami do przodu proszę ;)

Kurcze, po tej panice jaka się rozpętała i po tych tabunach ujawniających się bez wstydu SEOkonfidentów, miło widzieć, że są jeszcze rozsądni ludzie w naszej społeczności, którzy zachowują zimną głowę i nie reagują na byle pierdnięcie wielkiego g. Tyle, że taki spokój wymaga myślenia kilka kroków naprzód a to niestety umiejętność deficytowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności