Skocz do zawartości

LV

iceman

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem ponieważ, już któryś raz z rzędu próbuję dodać na moim koncie w Link-valut link do https://www.zespol.weselny.com ale nie zostaje on akceptowany. Sprawa jest o tyle dziwna, że wcześniej link do tej samej strony został zaakceptowany i siedział jakiś czas po czym chciałem zmienić anchor teksty.. i niestety "Link Not Approved". Za ktąś próbą widniała informacja aby zapoznać się ze wskazówką nr 3 oto i ona:

Website (or URL for links) must be recognised by the main search engines.

Wydaje mi się, że rozumiem czego się domagają ale nie rozumiem dlaczego bo strona na podane frazy (np "zespół muzyczny" pojawia się jako wynik podstawowy wyszukiwania. Ktoś wie w czym tkwi problem?

Organizujesz wesele? Zobacz na Zespół muzyczny RYTM na wesela. Naprawdę fajny zespół muzyczny...

moze jakis yahoo lub emesen nie widzi Cie.
Nie. Linków jest już dość sporo jestem także w tych wyszukiwarkach. Możecie sprawdzic adres podałem.. tak jak pisałem najdziwniejsze jest to, ze ten sam link został jakiś czas wcześniej (na podobne frazy ) bezproblemowo zaakceptowany (po jakimś tygodniu).

Organizujesz wesele? Zobacz na Zespół muzyczny RYTM na wesela. Naprawdę fajny zespół muzyczny...

Linkujpro.pl, niestety juz nawet niektore osoby z tego forum pytaly sie jak stworzyc strony-smieci by meic tam duzo punktow, dlatego odpsucilem sobie ten system.

Wiadomo, ze w kazdym systemie sa dodawane strony-smieci, ale w Polsce ich % z calosci jest chyba najwiekszy, dlatego korzystam tylko z zagranicznych.

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

zmiana z "check guideline 3" na "avating aproval" nastapiła automatycznie (nie pisałem posta) ale później i tak link nie został zaakceptowany :P. Chyba będę musiał się sprężyć i rzeczywiscie na LV forum napisać... trzeba bedzie sobie angielski przypomnieć :)

Versis-zdradzisz z jakich systemów zagranicznych poza LV jeszcze korzystasz?

Tu należą sie przeprosiny z mojej strony :) . Zle sie wrazilem. Korzystam tylko z LV. Nie potrzebuje niczego innego. Sa limity, ale od czego sa nowe konta?[Nie powiesz mi przeciez, ze za 1 strone otrzymales tyle punktow ze starczy na dodanie wiecej nic 45 linków :D]

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Hmm... nie mam w tej chwili takiej potrzeby, żeby rzucać 45 linków... Mam 2 linki i 3 podpięte strony (Vaultage = 157) Nie powiesz przecież, żę na 2 różnych kontach podpinasz te same strony?! O co chodzi? ;)

U mnie też jaja sie dzieją. mam 1094 woltażu. a wykorzystanego - 1734 :|

No i najlepsze jest to że NIE MAM ŻADNYCH LINKÓW!

Pousuwałem wszystkie linki - miałem ok 10 stron i dla niektórych po 500 linków, dla innych troche mniej.

Wszystkie punkty mam z refków.

Dodałem sobie nowe strony, zaindexowane w Google ale niestety "Check guideline #3" czy jakoś tak...

Pousuwałem je bo przez 3 tygodnie nic się z nimi nie zmieniło i dodałem inną - została zaakceptowana, jednak linki się nie dodają - może z powodu "PRZEKROCZENIA" woltażu.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności