Skocz do zawartości

LV

iceman

Rekomendowane odpowiedzi

Linkujpro.pl, niestety juz nawet niektore osoby z tego forum pytaly sie jak stworzyc strony-smieci by meic tam duzo punktow, dlatego odpsucilem sobie ten system.

z całym szacunkiem a jakie strony Ty dodajesz?? Swoją firmową czy moze klientów?? :D

Mam oczywiście na myśli wrzucanie linków z LP na te strony

A mam pytanie odnosnie LV bo sie w niego dawno nei bawilem i nie pamietam jak to jest bo dodalem strone zostala ona zaakceptowana zainstalowalem skrypt przeszla weryfikacje pokazuje status "Site Active" i od 2 dni jedyne co sie zmienilo to "Pages in Vault 104" a linki mi sie nie pokazuja na moich stronach ani nie nalicza mi Vaultage trzeba czekac dluzej czy cos jest skopane ?? (jak wlacze test mode to linki testowe sie pokazuja)

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Linkujpro.pl, niestety juz nawet niektore osoby z tego forum pytaly sie jak stworzyc strony-smieci by meic tam duzo punktow, dlatego odpsucilem sobie ten system.

z całym szacunkiem a jakie strony Ty dodajesz?? Swoją firmową czy moze klientów?? :D

Mam oczywiście na myśli wrzucanie linków z LP na te strony

Linków do LP nie dodaje, gdyz nie korzystam z tego systemu(tak jak waczesnie napisalem).

Nie prowadze firmy, nie mam klientow, pracuje nad swoimi wlasnymi stronami i to je dodaje do innego systemu (LV), nie dodaje stron robionych specjalnie pod system (nie majacych prawie zadnej wartosci, a jedynie wysoki pr(niekiedy nicki) i duzo podstron z *** zawartością), bo taki był/jest/będzie zamysł takich systemów.

Niestety w praktyce sie to nie sprawdza, gdy wlascicielowi takiego systemu zalezy na ilosci a nie jakosci i dodaje strony-smieci robione przez niektórych(majać tu na myśli ciebie adek i innych).

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności